Гороскоп 2020: які знаки Зодіаку чекає успіх, а кому не так пощастить

Гороскоп 2020: які знаки Зодіаку чекає  успіх, а кому не так пощастить

Тернопільський астролог Іван Круп'як розповів, що чекає кожен знак Зодіаку у 2020 році. 

Овен
Потрібно бути стриманішими та займайтесь тим, що вам дала природа. Потрібно у цьому році розвивати свої якості та таланти. Овни не повинні себе різко показувати у період березня і листопада. 

Телець

Це майже рік Тільця, бо дві двадцятки, а він другий знак зодіаку. Представникам цього знака Зодіаку в 2020 році потрібно відмовитися від зайвих задоволень і розваг, а рік присвятити реалізації великих планів.

Відео дня

Близнята

Вони у цьому році мають шанс проявитись у неординарних справах. Це люди творчі і вони мають розвивати свою творчість. Для Близнюків буде важкий січень, але він швидко минає. А вже у лютому та квітні буде різкий поштовх вгору всіх справ. На вересень потрібно спланувати відпочинок і не перейматись справами. 

Рак

У цьому році можете заводити сім’ю, займатись бізнесом. І навіть переїзди, якщо будуть відбуватись, то вони будуть вдалі. В 2020 році Ракам рекомендується сміливо братися за задумане, проте краще не забувати про здоров'я. 

Лев
Леви будуть відчувати брак своєї реалізації, вони захочуть горіти, але їм не буде вистачати підтримки збоку. Для Левів найкращий період - вересень-жовтень. 
Стрілець

Бажано у другій половині року подбати про своє здоров’я. Рік Пацюка хороший для налагодження соціальних зв'язків. У спекотне літо можливі розбіжності і недомовки з другою половинкою.

Козеріг

Досягне того, чого він не міг досягнути впродовж останніх років. Для них відкриються нові можливості. Осінь принесе довгоочікуваний спокій в серці.

Діва

Люди, народжені під цим знаком, зможуть зреалізуватись на практиці і у них буде фінансове становище зростати. 

Терези

Мають великий шанс стати собою і утвердити самих себе. У 2020 році у Терезів буде все необхідне для щастя, тому просто насолоджуйтеся моментом.

Скорпіон

У цьому році маєте можливість широкими кроками пройти по всіх дорогах, які запланували. У спілкуванні з протилежною підлогою необхідно проявити більше обачності. Сімейних Скорпіонів чекає повна ідилія.

Володій

Рішучий, твердий і конкретний рік буде. Буде чимало вдалих можливостей щось змінити в житті, не пропустіть їх.

Риби

Маєте шанс досягти того, що планували. Маєте бути більше сконцентровані на собі, своїй сім’ї. Цей рік буде сприятливий для подорожей. Представники цього знаку Зодіаку в 2020 році можуть приступати до реалізації таємних мрії — найкращий час настав. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Tamara Datskiv

    Zaraz rık ne Pacyuka a mışı
  • Ірина Чубата

    2020-й - рік Пацюка??? Автор переставила місцями знаки, перекрутила назви. А "протилежна підлога" наводить на думку, що гороскоп тупо взяли з нету російською і переклали у Гугл транслейт. Жах!!!
  • Роман

    То Зелений змій)))
  • Хтось

    Протилежна підлога - це сильно.Бідний Скорпіон.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up