Хочете вміти знімати кіно на смартфон? Не пропустіть безкоштовний майстер-клас

Хочете вміти знімати кіно на смартфон? Не пропустіть безкоштовний майстер-клас
  • Про те, що потрібно мати, знати та вміти для зйомки кіно на смартфон, усім охочим безкоштовно розкажуть у неділю, 28 жовтня, о 16.00 у барі "Коза".
  • Організатори обіцяють і практичні уроки, щоб кожен учасник спробував створити власне кіно на "мобілку".

Майстер-клас мав відбуватись 25 жовтня у "Перемозі" у рамках ProfitDay. Проте захід перенесли на неділю, 28 жовтня у бар "Коза". 

- Сьогодні (25 жовтня - прим. ред) ми проводимо презентацію нашої школи мобільного кіно Mobiwood, у якій навчаємо правильно використовувати свій смартфон для відеозйомки, - говорить співвласник школи Максим Мельник. - А в "Козі" уже буде навчання. 

Відео дня

Під час майстер-класу усі учасники зможуть дізнатись як обрати смартфон для зйомки відео, як організувати знімальний процес, які існують плани та ракурси, про роботу з джерелами світла, про обладнання та додатки для мобільної зйомки, про звук у кіно, написання сценарію, акторську гру, кадрування та монтаж.

- Щоб зняти якісне відео, потрібно тримати телефон горизонтально. Це найперше, - каже Максим. - Друге - потрібно багато світла. Якщо немає денного світла, тоді підійдуть будь-які лампи, можна підсвітити ліхтариком. Тримаючи телефон при зйомці, руки потрібно притулити максимально близько до тіла, щоб телефон не трусився. Своє тіло використовувати, як штатив. Про все інше розкажемо під час майстер-класу. 

Навчатимуть на майстер-класі режисер, сценарист, кінооператор, режисер монтажу Максим Мельник. Відооператор, кліпмейкер, майстер зі створення соціальної та відео реклами - Андрій Даньчук.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ахіл Штейнберг

    То тіпа як вирізати апендицит кухонним ножем -вийде хреново ...дуже хреново,

    гірше ніж у хірурга скальпелем. Але ми вам проведемо майстер-клас і все буде..хреново, бо треба вчити шо апендицит вирізає хірург, а кіно на смартфоном ніхто не знімає , ну хіба фріки і  "кіно".

    придумали хрінь таку "майстер-клас" , ага а  в кінці покажуть голівудський популярезний і відомезний мегаблокбастер відзнятий на пятий айфон
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up