"Інтерсіті", який їздив з Києва, забирають на ремонт. Коли можна буде купити квитки

"Інтерсіті",  який їздив з Києва, забирають на ремонт. Коли можна буде купити квитки
  • Популярний потяг "Тернопіль-Київ" на кілька днів забирають на ремонт. 
  • Продаж квитків на нього вже закрили. Останній рейс - 23 січня. 

Про те, що придбати квитки на швидкісний поїзд "Інтерсіті" із Тернополя у Київ після 23 числа вже не можна, редакцію повідомили читачі.

- Чому не можна купити квиток на "Інтерсіті" в Київ? На вокзалі сказали, що він вже не їздить, - звернулась у редакцію тернополянка пані Тетяна. - Деякі видання пишуть про те, що поїзд тепер з Києва ходитиме у Кривий Ріг. Чи так це?

Раніше швидкісний потяг "Інтерсіті" №747 "Тернопіль-Київ" відправлявся з Тернополя о 04.04 год.

Відео дня

У довідці залізничного вокзалу розповідають, що жодних телеграм щодо відміни потяга їм не приходило. Але квитки на потяг після 22 січня вже придбати не можна.

- Із Львова нам повідомили, що потяг збираються відправляти на ремонт, тому призупинили продаж квитків, - каже диспетчер. - Можливо, продаж квитків відкриють через кілька днів, а на час ремонту за даним напрямком курсуватиме інший потяг.

Окрім того, у довідці повідомляють, що розклад інших поїздів за напрямком до Києва залишається незмінним.

За кілька пообіцяли надати більше інформації про те, коли продаж квитків відновлять.Стежте за новинами на нашому сайті.

Опитування

Ви користувались швидкісним потягом?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Славік Музика

    Інтерсіті між Києвом та Тернополем курсуватиме кожен день
    Укрзалізниця збільшує періодичність курсування швидкісного поїзда Інтерсіті № 747 Київ — Тернопіль: з 23 січня він курсуватиме щоденно замість через день. Наразі завершується узгодження графіку курсування цього поїзда на дати після 23 січня.



    Швидкісний поїзд Інтерсіті № 747 відправляється з Києва о 16:41 та прибуває до Тернополя о 22:42. У зворотному напрямку з Тернополя він вирушає 04:04 та прибуває до Києва о 10:03. Зупинки передбачені на станціях Волочиськ, Хмельницький, Деражня, Гнівань. Вінниця, Калинівка-1 та Козятин.

    Ці зміни дозволять значно покращити сполучення Тернополя зі столицею. До того ж поїзд забезпечуватиме зручну пересадку в Києві на внутрішні та міжнародні маршрути.

    З розкладом можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці, квитки придбати в залізничних касах або онлайн.
  • Славік Музика

    Danylo Stuhlyak reply Славік Музика

    Дякую!
  • Danylo Stuhlyak

    Щойно перевірив квитки є.
  • Olena Nykolyshyna

    Інший Тернопільський сайт новин вказує інформацію, що цей Інтерсіті буде курсувати за маршрутом Кривий Ріг - Київ.

    Olya Turchak reply Olena Nykolyshyna

    Ми перевіряли інформацію в адміністрації вокзалу Тернопільського.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up