«Картку тернополянина» вже оформляють онлайн

«Картку тернополянина» вже оформляють онлайн

З 1 жовтня розпочато онлайн-прийом заявок на виготовлення «Соціальної карти тернополянина» - проїзного квитка тривалого користування, який дасть змогу мешканцям їздити за дешевшим тарифом у громадському транспорті міста, відповідно 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. у маршрутках.

Оформити «Соціальну карту тернополянина» онлайн можуть учні/студенти та інші мешканці м.Тернополя, які проживають чи працюють у місті. Не зможуть заповнити онлайн-форму лише пільговики, оскільки виготовлення такої карти потребує підтвердження права на пільгу (пред’явлення відповідного посвідчення) і виготовляється картка для пільговиків та пенсіонерів безкоштовно, повідомляє сайт міської ради.

Заповнити онлайн-форму можна за посиланням: https://fayna-karta.te.ua/анкета/

Для подання заявки на виготовлення «Карти тернополянина» необхідно ввести ПІП, дату народження, серію та номер документа, який засвідчує особу, індивідуальний податковий номер, контактний телефон та фото.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Михайло Дрозд

    а де можна отримати саму карту після запоненн анкети онлайн?
  • Людмила

    Чому не дозволяють пенсіонерам оформляти карти тернополянина онлайн? Я ж пришлю ксерокопію пенсійного посвідчення!!! І коли карту забиратиму, то можу показати його. Сьогодні зайшла на Чорновола 1, а там величезна черга. Крім того, навіть немає паперу, щоб зробити ксерокопії документів.

    Де ж той прогрес, якому так радіє один із попередніх дописувачів?
  • Роман

    Для тих, хто працює в м.Тернополі необхідно надати: "довідки з місця роботи разом із завіреною копією трудової книжки."

    Я фізична особа підприємець (ФОП), працюю без печатки і відповідно трудової книжки. Що мені необхідно надати? У мене просто напросто немає трудової книжки, та навіть якщо і  була б то у мене немає печатки, щоб зробити там запис (самому собі). Що мені потрібно надавати? Хтось знає?
  • Anonim

    Ага, і зробити поповнення картки через термінали або приват24, для зручності громадян
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up