Партнер рубрики Події

"Катюші немає більше з нами...": померла 21-річна тернополянка, якій збирали гроші на лікування

"Катюші немає більше з нами...": померла 21-річна тернополянка, якій збирали гроші на лікування

Померла тернополянка Катерина Кириленко, у якої була гостра мієлоїдна лейкемія.

"Катюші немає більше з нами... Світла пам'ять... Дякуємо всім, хто був поряд...", - написав у соцмережі батько Олександр Кириленко.

Нагадаємо, що у сім’ю учасника АТО Олександра Кириленка біда прийшла несподівано. Єдина донька щойно закінчила університет і дівчині поставили діагноз - гострий мієлоїдний лейкоз (рак крові). Тернополяни збирали кошти на лікування...

Редакція "20 хвилин" щиро співчуває рідним та близьким Катерини. Вічна їй пам'ять… 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Виктория Стешенко

    Девушка молодая, красивая  ее жаль, но  увы никто не отменял   правило, что  дети  отвечают за грехи  родителей ,  видно не  мало  ее  отец таких как она девочек  на тот   свет  отправил   будучи  в АТО

    Наталия Лысых reply Виктория Стешенко

    Нашла место для эзотерического фарисейства! Соображать нужно, что и о ком пишешь.

    Анонім reply Виктория Стешенко

    До чого тут гріхи це наслідки так званого експеременту в  Чорнобилі  який організували в свій час москалі.  Сиди там тихенько і не вякай. Ось через таких  котрі кричали щоб параша сюда прийша ,і гинуть люди, котрі захищають свою територію від руської чуми ,і колоборантських покидьків. Ти ще згадай про розпятого хлопчика .Видно парашою вам там добре мозги промили .Моя б воля я б взагалі повідрізав тим окупованим територіям і воду і світло ,і газ ,і все спихнути на окупанта. Я б подивився через скільки часу ви б там до України  просилися .

    Эрика Краузе reply Анонім

    Если жена добровольно ушла к другому мужику, то бывший муж не обязан ее содержать!  Пусть ОРДЛО (плешивый карлик) и платит пенсию и отключить на оккупированной территории газ, свет, воду, также и Крыму.
  • Пономарёв Александр

    шкода
  • Marcus Aurelius

    Співчуття співчуттями. А як на рахунок взяти за правило жертвувати 2-4-7% від місячного доходу на порятунок людей?
    Не лівим "фондам"/"і збирачам на вулиці" а по цільовому призначенні.

    Анонім reply Marcus Aurelius

    А може треба скеровувати гроші ,котрі люди несуть до церкви ,а то так получається люди несуть гроші ,а ті трутні їх переводять на будівельні матеріали , будуютькотеджі ну і витрачають на власні потреби . Доказ дурості і марнотратства це церква Михайла де міняють цегляну загородку на загородку з гладкого каменю,а це я скажу добра копійочка, котра могла врятувати чиєсь життя.
  • Анонім

    Звичайно шкода ,що такі молоді люди  і діти помирають , і саме основне добиває те ,що держава ,а точніше так зване керівництво не приймає участі за тим щоб майбутнє нащої країни було здорове. Щодо даного випадку то питання ,а де була держава, коли цій дівчині поставили такий страшний діагноз. Якщо державі щось від тебе потрібно так ти зобовязаний ,а як тобі потрібна допомога від держави так держава тобі показує реальний член. Це ж понятно ,що проста людина не назбирає таку суму грошей за такий короткий період та ще в євро чи доларах ,і взагалі питається чого ми маємо носити на лікування чемодани грошей. Щось та шобла їздить по закордоних лікарнях ,возить туда свою сімю ,і це за кошти платників податків . Чому такі операції не проводять тут у нас . Чомусь в інших країнах такі операції проводять ,а тут ні , що там інші люди чи як ? Ганьба цій владі ,яка ставить свої інтереси на перше місце ,а людям показує реальний  член .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up