Партнер рубрики Події

Коли вмикатимуть світло у Тернополі та області: новий графік подання електроенергії

Коли вмикатимуть світло у Тернополі та області: новий графік подання електроенергії

Сформовані раніше групи споживачів залишаються незмінні, змінюється лише час, коли ці групи матимуть світло.

29 листопада на Тернопільщині планують застосовувати вимкнення електроенергії 4 через 8 годин.

Про це повідомляє «Обленерго».

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області та зважаючи на звернення споживачів енергетики розробили  Графік погодинної подачі електроенергії на 29 листопада.

Відео дня

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до Графіка погодинних вимкнень залишаються незмінні, змінюється лише час коли у споживачів БУДЕ електропостачання.

Відповідно до розробленого графіка вимкнення електропостачання всім групам  споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде а 8 годин ні).

Кожна група споживачів МАТИМЕ електропостачання:

  • 1 група – 03:00 до 07:00 год.; 15:00 до 19:00 год.;
  • 2 група – 07:00 до 11:00 год.; 19:00 до 23:00 год.;
  • 3 група – 23:00 до 03:00 год.; 11:00 до 15:00 год.

Ознайомитись з графіком погодинної подачі електричної енергії для кожної з груп споживачів на офіційному сайті ВАТ «Тернопільобленерго».

Енергетики наголошують, що даний графіком погодинної подачі електричної енергії споживачам буде діяти у тому випадку якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку запроваджуються аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо. Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

До слова, знайти свою адресу та групу можете у простих та зрозумілих графіках, розроблених нашими журналістами.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Сашуня

    Путін  ти нелюд не виключай

    Світло  В тернополі приказ

    Сашуні
  • Rikkimaru

    А третій групі найгірші години. І так вже декілька днів підряд. Чому не можна щодня міняти місцями групи?  Зоб було справедливо. Чому щовечора 3 група повинна сидіти в темноті?!
  • Мл Про

    Якщо все так далі і буде,в темряві і холоді,людина не переживе цю зиму,особливо хвора людина.
  • Мл Про

    Люди в кого індивідуальне опалення замерзають в квартирі на смерть,нікому до них нема діла.нема світла нема і тепла.а потім включають на пару годин,людина тільки трошки прогріє квартиру і знов виключають,платити багато,і весь час холод.

keyboard_arrow_up