Коли в Тернополі почнуть перевіряти ТРЦ і що робити на випадок пожежі (запис трансляції)

Коли в Тернополі почнуть перевіряти ТРЦ і що робити на випадок пожежі (запис трансляції)

Чи дотримуються у торгових центрах, закладах харчування, школах та садочках Тернополя правил техніки безпеки? Що потрібно знати тернополянам, котрі йдуть з дітьми туди на відпочинок чи навчання? Про це поговоримо під час прямого ефіру у понеділок, 2 квітня. 

Нагадаємо, що через події у російському місті Кемерово, коли під час пожежі у торговому центрі загинули десятки дітей та їхні батьки, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив ДСНС, Мінрегіону провести масштабну перевірку громадських закладів, шкіл, торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки.

Коли місцеве Управління Державної служби надзвичайних ситуацій в області почне перевірку місцевих закладів, на що звертатиме увагу та яка відповідальність передбачена порушникам за неналежне виконання законодавчих вимог? Які елементарні правила поведінки повинні знати пересічні тернополяни, які відвідують торгові центри чи заклади громадського харчування? Де шукати аварійні виходи, як захистити себе та своїх рідних, що робити у випадку непередбачуваної ситуації? Чому повинні навчати дітей вчителі у школах та батьки вдома? Як поводитись, коли трапилась пожежа у багатоповерховому будинку?

Відповіді на ці та інші питання – під час прямого ефіру. Початок – о 16.10 на сайті «20 хвилин».

Відео дня

Працівники Управління ДСНС в області поділяться історіями з практики та розкажуть про всі ті важливі правила, які можуть допомогти врятувати чиєсь життя.

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання гостям онлайн-чату. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (44)
  • Наталия Бурлаку

    Шановні читачі! Від імені всієї редакції "20 хвилин" ще раз приношу вибачення за проблеми із проведенням прямого ефіру, який мав відбутися вчора, 2 квітня. Непередбачено виникли технічні несправності, на усунення яких треба був час. Хочу пояснити: як автор, я не відповідаю за технічні моменти. Але мені прикро, що вчора виникла така проблема, і ви були змушені чекати. На жаль, часом виникають прикрі обставини, не з нашої вини чи ініціативи. Тому сподіваюсь на ваше розуміння. На рахунок гостів ефіру, працівники Управління ДСНС в області на онлайн-чат приїхали вчасно. Через технічні проблеми ми не змогли вчасно почати ефір. Зрештою, довелось хоча б частину питань записати на камеру. Гості були обмежені в часі, тому виходили із того, скільки часу ми мали. Відповіді на всі решту питань, які не прозвучали, працівники Управління пообіцяли дати в письмовому вигляді. Запис трансляції є на сайті, дивіться вище.
  • Віра

    Чи правильно розумію, що МНС відмовилось давати коментарі на поставлені запитання? Це і є "технічні причини" ?
  • Анонім

    "Згодом" - то скільки часу?
  • Іван

    Через технічну проблем запис з'явиться згодом.

    Що означає "згодом"? Це сьогодні чи може уже завтра?

    Оля reply Іван

    Наверное завтра. монтаж занимает много времени
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up