Комунальні приміщення в оренді та демонтаж МАФів в парках: головне із засідання міськвиконкому

Комунальні приміщення в оренді та демонтаж МАФів в парках: головне із засідання міськвиконкому

Чергове засідання міського виконавчого комітету відбулось 18 серпня. На порядку денному кілька десятків питань. Ми зібрали найцікавіше.

Кілька рішень виконкому стосувались аукціонів на оренду комунальних приміщень. Так, члени виконкому затвердили протокол електронного аукціону про передачу в оренду приміщенні на бульв. Т. Шевченка 23. 

- Затвердити протокол про результати електронного аукціону з передачі в оренду нежитлового приміщення комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади за адресою: м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 38,6 кв. м, в тому числі 13,1 кв. м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі нежитлової будівлі (додається). Надати в оренду фізичній особі Губареву Сергію Юрійовичу (РНОКПП …, юридична адреса: Україна, 46011, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул.Татарська,16) майно комунальної власності, - йдеться в рішенні. 

Схоже рішення прийняли і щодо приміщення на вулиці Тролейбусна, 9.

Відео дня

Крім того, рішенням виконкому повноваження із підписання протоколів аукціонів з передачі в оренду комунального майна надали заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

КП "Тернопіль Інтеравіа" виділили додаткові кошти для фінансової підтримки. 

Також виділили демонтувати кілька тимчасових споруд у парку "Топільче" та парку Національного відродження. 

На офіційному сайті міськради також є проект рішення "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 21.05.2014 року № 526 “Про тарифну комісію“, але на виконкомі його чомусь не затверджували. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up