Конкурс від RIA: стань кращим класним керівником року

Конкурс від RIA: стань кращим класним керівником року
  • “20 хвилин” та "RIA плюс" дає можливість класним керівникам виграти подорож та LCD-телевізор для свого класу.
  • Умови прості: підготувати презентацію своєї позакласної діяльності, подати заявку на участь у конкурсі “Класний керівник” до 5 квітня та перемогти у голосуванні. 

- Зараз ми формуємо список претендентів на голосування за звання кращого класного керівника, - каже керівник відділу промо RIA Media Юлія Дутка. - Ми залучили усі школи нашого міста. З кожної школи може бути не більше трьох претендентів на участь в голосуванні. Усі директори отримали спеціальні заявки, які потрібно заповнити для участі у проекті. 

Разом із заявкою потрібно надіслати презентацію своєї позакласної діяльності у форматі розповіді з фотографіями. 

- Це може бути відкритий урок чи поїздка, яка вже відбулась і якою вчитель пишається, - пояснює Юлія Дутка. - Заявки потрібно надсилати на електронну адресу [email protected]. Якщо виникнуть запитання, телефонуйте за номером 096-722-37-82 або 43-00-50. 

Після відбору учасників, голосування пройде у два етапи. Перший етап відбудеться на сайті te.20minut.ua у розділі “Фотоконкурс”, де усі бажаючі зможуть ознайомитись з конкурсантами, та проголосувати за свого фаворита. 

У другому етапі три класних керівники, які наберуть найбільше голосів, мають представити по одній ідеї позакласного заходу, який в майбутньому можна буде втілити. Для того, щоб тернополяни змогли більше дізнатись про учасників голосування, ми публікуватимемо інтерв’ю з класними керівниками на сайті te.20minut.ua та газеті "RIA плюс", яка з 2 квітня виходитиме у понеділок. 

- Переможця обиратимуть не судді, а найбільш незалежна комісія - діти, - наголошує Юлія Дутка. - Класний керівник року отримає приз - поїздку на відпочинок, а також LCD-телевізор для свого класу, який дозволить проводити більш наочно уроки та заходи. Нагородження відбудеться на святі останнього дзвоника. 

За словами організаторів, цей конкурс популяризуватиме звання класного керівника, як компетентного педагога, а також його позитивного впливу на школярів. Конкурс пройде за сприяння управління освіти міської ради Тернополя.

- Такий конкурс Корпорація RIA Мedia проводить вперше, але ми точно впевнені, що нашим школам є чим похвалитись, - додає Юлія Дутка. - Впевнені, що є хороші педагоги, які вкладають багато зусиль в позакласну діяльність. І ми звичайно хочемо їх замотивувати робити це і надалі, тому переможець отримає приз. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Конкурс на кращий батьківський комітет, що зібрав найбільше коштів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up