"Міс Тернопіль-2018" мріє збудувати модельну кар'єру

"Міс Тернопіль-2018" мріє збудувати модельну кар'єру
  • У 2018-ому році журі конкурсу "Міс Тернопіль" переможницею обрали красуню з незвичним ім'ям - Неоніла. 
  • Про себе, конкурс та плани на майбутнє красуня розповіла "20 хвилин".

Нагадаємо, "Міс Тернопіль 2018" обирали 16 березня у драмтеатрі. Учасниць в цьогорічному конкурсі було 13. І серед них обрали найкращу - 18-річну Неонілу Бурмас. 

Неоніла - тернополянка, навчалась у 22-й школі. Зараз вона студентка юридичного факультету ТНЕУ, кафедри соціальної роботи. У вільний час дівчина займається спортом, бігає, любить читати та малювати. Для Нелі хороший відпочинок - проведений час у тісному колі друзів.

Перший конкурс і перемога

Тернополянка спершу сумнівалась, чи брати участь в конкурсі "Міс Тернопіль". 

- Якщо чесно, то не думала про це серйозно, - каже Неля. - Але подруга мене переконала піти та спробувати свої сили. 

І подруга не помилилась. Неонілі вдалось проявити себе і отримати корону та титул "Міс Тернопіль-2018". У житті дівчини це був перший конкурс краси. Вона не займалась моделінгом раніше, тому під час підготовки до конкурсу, яка тривала три місяці, Нелі було непросто.

- Спочатку було дуже складно, не все виходило, - розповідає переможниця. - Але постійні репетиції і бажання вдосконалюватись дали результат. Поступово у мене все почало виходити. Найскладнішим у період підготовки було дефіле. Рахувати кроки, куди стати, коли і як виходити. Але я навчилась.

Готується до кастингу "Міс Україна"

Після перемоги у дівчини були сльози щастя. Хоча, як каже красуня, вона і не до кінця тоді зрозуміла, що журі обрало саме її.

- Зараз для мене це найяскравіша подія в моєму житті, - каже дівчина. - Для мене це дуже важливий титул. Мені дуже допомогла підтримка рідних. Хлопець вірив у мене, напевно, більше, ніж я сама. Батьки, брат і сестра теж дуже підтримували.

Зараз Неоніла Бурмас починає підготовку до кастингу наступного конкурсу - "Міс Україна 2018". Вона переживає, чи все вдасться, але вірить, що все буде добре. 

Після конкурсів краси чимало дівчат починають модельну кар'єру. У Неоніли теж є така мрія і красуня збирається втілити її у життя. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Adal Darkson

    Ну вона стала моделлю... правда ню моделлю
  • Петро Білецький

    Татова або мамина доця
  • коля федоров

    дівчина дуже гарна але на 18 не схоже далеко не 18
  • David Starr

    Чому всі красуні виглядають значно старше свого віку?

    Nick Stan reply David Starr

    Певно тому, що рано починають жити дорослим життям: секс, наркотіки, рок-н-рол.

    Anonymous reply David Starr

    мабуть від косметики

keyboard_arrow_up