На дамбі одну смугу уже заасфальтували, іншу - розрили

На дамбі одну смугу уже заасфальтували, іншу - розрили
  • Одна смугу дороги на дамбі уже відкрили і водії уже випробовують новий асфальт. 
  • Ремонт дороги на дамбі триватиме до кінця жовтня, кажуть в управлінні ЖКГ. 

- Завершити іншу частину дорогу планують до кінця жовтня і в цьому році це все, - кажуть в управлінні ЖКГ. - Далі бруківку не розриватимуть,окрім того, не має коштів на продовження ремонту. 

Тепер асфальтована дорога буде на значно вищому рівні, аніж була бруківка. 

Читайте також: Фото дня: ремонт на дамбі триває - встановлюють бордюри

Відео дня

Водії хоч і жартують щодо продажу старої бруківки з дамби, але все ж по асфальтованій дорозі їм більше подобається їздити.

- Звісно, що ця дорога краща, - каже водій Руслан. - Вона рівна, немає ровів, яку були на бруківці, авто не кидає по дорозі і не трясе. Ну і це ж нова дорога, а нова - це завжди добре. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • знаю

    Вони її обрізали і занизили рівно перед підземною протокою живлення всього гідропарку, там йде канал і є шлюз. Якщо робити, то треба міняти всі ті плити і т.д. а це означає, що потрібно на певний час проводити повне обезводнення системи гідропарку, і відповідно там проводити комплексну чистку всіх ставків, проток і гідроспоруд. Інакше це зробити неможливо + треба купу документів, от того вони на тому й зупинились.
  • Олег Кубіцький

    ПІД АСФАЛЬТОМ ЗАБУЛИ ЗРОБИТИ ФУНДАМЕНТ , ЧЕРЕЗ ПАРУ РОКІВ ДОВЕДЕТЬСЯ РЕМОНТУВАТИ ЗНОВУ ТЕРНОПІЛЬСЬКА ВЛАДА МАЄ ЗАБАГАТО КОШТІВ, ЩО ТАК БЕЗВІДПОВІДАЛЬНО НИМИ РОЗПОРЯЖАЄТЬСЯ!

    знаю reply Олег Кубіцький

    та ні, зробили насип, дренажі... все зробили.
  • Anonymous

    Аж цілу смугу зробили? Та за таку роботу треба комусь фаберже повідривати, бо зробитись то мало буквально за два тижні, якби з головою, відповідальністю і совістю. Розпочати в липні, у дві зміни, повний світловий день. І не так, що працює один екскаватор, а шість роботяг на то дивиться і вся робота. 9 ранку їх ще нема, а в 5 вже нікого нема.

    Вже жовтень на носі, дощі, листопад, мокрий сніг, а вони половину тільки зробили.

    А що, руский місяць ще не пройшов

    Юрий Дунаевский reply Anonymous

    Не в липні,а в кінці серпня.
  • Alex Belkin

    Австрійську бруківку вже всю продали чи можна ще купити? Хотів перед гаражом постелити.

    Діонісій reply Alex Belkin

    то не австрійська бруківка, її вже після війни стелили, але вона набагато краще тієї, що зара тротуари стелять.

    Anonymous reply Діонісій

    Її в 70-х чи 80-х (вже й не пам'ятаю) перестеляли, а то робити з нею можна хоч сто раз.

    Цьвєк reply Anonymous

    Точно не буду казав,але мені сі здає шо той гостинец(бруківку)привезли з Трембовлі чи з Микулинец,так тоді казали старі люди якраз в ті роки(кінец 70-х)бо тамка поставили асфальт,то може бути і австрійська.

    знаю reply Цьвєк

    це австрійська бруківка, ніколи не слухайте те чмо - стемковського, то таке гівно, шо навіть не знаю як сказати. Воно всьо бреше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up