На депутата міськради Наталю Паньків накинулись у школі

На депутата міськради Наталю Паньків накинулись у школі
Група чоловіків спортивної статури витягнула з гурту та намагались затягнути у кабінет депутата міськради Наталію Паньків. Жінці погрожували, стверджує її помічник. Наразі депутат у лікарні – імовірний гіпертонічний криз. Згодом вона звернеться до правоохоронців.


Інцидент трапився у школі № 23 сьогодні, 25 березня, у другій половині дня. Про нього у редакцію повідомили читачі. Інформацію підтвердила  помічник депутата міськради Наталії Паньків - Лілія Пелехата.

- Сьогодні за сприяння Наталії Паньків у школі №23 відбувався Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, – розповідає Лілія Пелехата. – І звісно, що всі знали, що пані Паньків буде на нагородженні. Перед ним до неї підійшли кілька чоловіків спортивної статури, просто витягнули з натовпу, втиснули в кут.


Свідком інциденту стала і сама помічниця. Вона каже, що серед чоловіків вони упізнали Віталія Цимбалюка та Василя Сидорка.


– Вони намагались затягнути її в кабінет, – каже вона. – Звучали прямі погрози. Ситуацію врятувало те, що на з’ясування стосунків почало зглядатись все більше і більше людей.

Відео дня


Причини такої поведінки пана Цимбалюка стосовно депутата, як каже помічниця, абсолютно незрозумілі. Однак, припускає, що це може бути якось пов’язано з депутатською діяльністю пані Паньків.

– Наразі з нею працюють лікарі, – додає пані Лілія. – Зараз насамперед слід подбати про здоров’я. Бо підскочив тиск, імовірно – гіпертонічний криз. Ну, уявіть собі – нікого поряд нема, нас було тільки двоє і тут починає тебе тягнути кудись група чоловіків.


Кореспондент «20 хвилин» зателефонувала до помічника Віталія Цимбалюка, оскільки його телефону ми не маємо. Помічник відповіла, що повинна спершу проконсультуватися з ним самим, а тоді перетелефонує.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Олена Дейнека

    цимбалюку дуже вигідно зараз всіма можливими способами відвести уваги від себе. ну як обіср...ся по повній, то розуму вистачає тільки на наклепи.
  • Blazhevskyy Roma

    На скільки мені відомо саме пані Паньків горланила в коридоі, а от те , що іі хтось штовхав чи підняв голос на неі , немає жодного свідка. Тому мене Дуже Дуже розчарувала "наша" пані депутатка!!! Соромно за таких "Піаристів"
  • Анонім

    І не боїться Бога Наталя так оббріхуючи порядного чоловіка? Та що вже їй боятися. З тим багажем злочинів який вона має вже нічого не страшно...
  • Анонім

    Віталій Цимбалюк вихований та адекватний чоловік. Найшли що придумати... Та він стільки допомагає в АТО, та й сам там був одним з перших!

    Анонім reply Анонім

    Стоп! То синок-мажор смотрящого від Янека і очільник "Молодих Регіонів" в оцій сторі чи ні?????????????



    ВИдно ж по коментах що останні 15 пише одна і та ж людна!!!



    як в АТО може допомагати РЕГІОНАЛ???????



    Це ТОЙ Цимбалюк чи НІ ?????

    Анонім reply Анонім

    Віталій Цимбалюк- керівник ГО "Тернопіль європейський". А використали його прізвище в цій брудній статті для ажіотажу. Жодних фактів,  одні припущення. Бульварщина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up