На Гайовій невідомий з вікна будинку стріляв у собак. Поруч ходили діти і дорослі

На Гайовій невідомий з вікна будинку стріляв у собак. Поруч ходили діти і дорослі

Про те, що невідомий стріляв з вікна будинку у собак, повідомила у соцмережі "Фейсбук" зоозахисниця Аліна Кошельовська. Цей випадок стався 24 червня на вул. Гайовій. 

"Сьогодні склалась неприємна ситуація. Неприємна, це м'яко сказано! Наші друзі, приїхали погодувати собак, що на вул. Гайовій! З будинку Гайова 8а, з вікна, невідома особа стріляла з зброї по собаках! При них було здійснено 3 постріли! Поруч ходили діти та дорослі! Також працівники підприємства, яке поруч сказали, що це звична справа! На місце визвана поліція, приїхали 6 екіпажів! Взяті пояснення! Поліція робить обхід", - написала Аліна Кошельовська у "Фейсбук". 

Зоозахисниця просить сусідів, хто знає людину, котра стріляла, повідомляти за номером телефону 0982342489 (Аліна), або на 102. 

Відео дня

У прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області підтвердили "20 хвилин", що патрульні виїжджали на такий виклик. 

- Але жодних слідів під пострілів, тобто патронів не було. Пояснити звідки стріляли, мешканці будинку не могли, - кажуть у прес-службі. 

Нагадаємо, це вже не перший випадок застосування зброї до безпритульних собак у Тернополі. Взимку невідомий з мисливською рушницею стріляв у безпритульних собак  на розі вулиць Спортивна – Злуки, неподалік дитячого садка №31. Винного поліція не знайшла досі. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Omnis Omnibus

    Я правильно зрозумів: ваші друзі приїхали в чужий двір підгодовувати бродячих псів? А чому вони їх не заберуть до себе додому, чи бодай у свій двір???

    Хорхе Грайкобиляцький reply Omnis Omnibus

    Ви зрозуміли правильно, але питання задали неправильне, бо у відповідь на нього наші зоофіли-собаколюби розкажуть Вам про Вас багато всіляких цікавих речей. Будете неприємно здивовані.
  • Anonymous

    собі в макітру, слабо
  • Serhii Ryzhenko

    На вулиці мають бути собаки?

    Oleg QQQ reply Serhii Ryzhenko

    ні, не повинно, тому і вбиваємо, якщо влада розводить руками

    777 reply Serhii Ryzhenko

    ну ви ж теж ходите на вулиці. =\

    Ната Лия reply Serhii Ryzhenko

    Як це не дивно,але так!!Планета Земля,це місце іх проживання))

    Хорхе Грайкобиляцький reply Ната Лия

    Підтримую! А ще на наших вулицях, які, ясний пень, відносяться до  планети Земля, повинні бути щурі, крокодили та гієни.
  • Mila

    Хай краще собі голову прострілять і суспільство позбавиться від таких мудаків!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up