На Карпенка горіла квартира: літня жінка палила дровами (оновлено)

На Карпенка горіла квартира: літня жінка палила дровами (оновлено)
  • Горіти почало з кухні. Людей евакуювали.
  • Тим, хто надихався чадом і димом, "швидка" надавала на місці допомогу.. 

На Карпенка, 13 щось  горить – під’їхала пожежна машина, виводять людей, повідомив редакцію читач Андрій.

  • Диму сильно не видно, але рух біля одного з під’їздів серйозний, - каже читач. – Нібито людей евакуйовують. Що саме сталось – поки не знаю.  

Горить квартира на 2 поверсі, повідомила речник управління держслужби з надзвичайних ситуацій в області Ірина Крупа.

  • За попередніми даними, пожежа почалась з кухні, - каже Ірина Крупа. – На місці працюють рятувальники. Наразі на місце виїхав один пожежно-рятувальний автомобіль та представники штабу. За потреби залучатимуть іншу техніку.

Відео дня

Як розповіли сусіди на місці події, у квартирі на другому поверсі проживає самотня літня жінка. Власниця помешкання часто опалює квартиру дровами. А на першому поверсі нещодавно купили квартиру і зробили ремонт. 

Коментар

Андрій ШКУЛА, депутат округу №9:

- На Карпенка, 13 проблема. Одинока, старшого віку жінка вчинила пожежу. Сусіди кажуть, що трохи проблемна: тягне в квартиру всякий хлам, палить в квартирі патиками (!!!). Рятувальники пожежу локалізували. Частині сусідів допомагає «швидка», бо надихались диму й чаду. В квартирі знизу пошкодили майно (люди лиш ремонт зробили). Добре, що всі живі... 

На місці чекаємо представників обслуговуючого підприємства, аби все зафіксувати. Потім шукатиму варіантів допомогти з депутатського фонду. Люди, якщо маєте проблемних сусідів, інформуйте дідьничних та соціальні служби! 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • світлана

    Це не було стара жінка ,до 53 років. Вона була з психічними розладами. Так,такими людьми потрібні були опікуватись спеціальні служби. Жінка на жаль не мала групи інвалідності ,так як хвороба може себе проявити з віком. Не мала за,що жити ,старенька мати її померла . Там було завалено хламом , було все відключено. Шкода,що всім байдуже,як живуть такого роду люди.
  • Сергей Исаев

    Да они там дикие что с них взять
  • Liubov Gerasymovych

    Просто жах до чого бідних людeй доводять
  • Анонім

    Шкула ,а воно тобі треба цією бабкою займатися .Для таких випадків є соціальні служби , дільничий , і 17 бригада швидкої. Шкула ти б краще у себе на районі занявся смітниками особливо вул. Юності  , а то ворони там такий бардак зробили ,що це п....ц всьому,  ну і троха б ЖЕК Загребеля розтормошив ,а то сидять трутні, і ніх.... не роблять із плановим ремонтом хрущівок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up