На Микулинецькій на смерть збили жінку. На вулиці утворився величезний затор

На Микулинецькій на смерть збили жінку. На вулиці утворився величезний затор

Про смертельну аварію на вулиці Микулинецькій зранку 3 грудня у соцмережах повідомляють читачі. Кажуть, що приблизно о 7.00 там збили жінку. Вона загинула.

"Затор величезний, водій Volkswagen збив жінку. Тіло вже забрали, але працює поліція. Затор від Кемпінгу до авторинку", - пишуть водії в одній із груп. 

Територія на Микулинецькій обгороджена. Працюють експерти. 

Відео дня

Медики розповіли, що по приїду лише констатували смерть потерпілої.

У поліції розповіли, що загинула 57-річна жінка під колесами автомобіля VOLKSWAGEN PASSAT в Тернопільському районі. Попередня причина наїзду - грубе порушення водієм правил дорожнього руху.

За словами працівників патрульної поліції, вони патрулювали на даному відрізку дороги, коли помітили, що на протилежній смузі рухається на швидкості іномарка.

Водій транспортного засобу виїхав на смугу зустрічного руху, аби об'їхати автівку, яка зупинилася перед пішохідним переходом, пропускаючи перехожого.

Такий маневр став причиною смерті жительки Березовиці, оскільки водій VOLKSWAGEN PASSAT збив її.

Слідчо-оперативна група встановила, що порушник - двадцятичотирирічний житель Бучацького району. Він разом з родичами прямував на Львівщину.

У чоловіка відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути обережними, підготувати транспорт до зими, вчасно "перевзути" автомобілі, не перевищувати швидкість та зважати на зміну погодних умов, аби не спровокувати дорожньо-транспортну пригоду. Це стосується і пішоходів: переходьте дорогу у встановлених місцях і переконавшись, що транспорт встигне загальмувати.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/u-ternopoli-pid-kolesami-inomarki-zaginuv-pishoxid/?fbclid=IwAR1O1MZHMEFJ8DJHkgA49X1PITl2NzByvY7_y7AqDK1tqs2ifStWVV8MoFQ

У свою чергу, водії нарікають на погоду. Інші кажуть, що треба було завчасно міняти шини на зимові. Нагадаємо, лише за вечір 2 грудня, коли випав перший сніг у Тернополі, трапилося одразу кілька аварій. На щастя, того вечора обійшлося без жертв.

Правоохоронці попереджають водіїв про небезпеку та наголошують, аби ті були обережними на дорозі! Легковажність може вартувати комусь життя! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Н

    А я там працюю,і в вікно мені дуже добре видно той злощасний перехід,і в день по пару раз чути скрегіт тормозів,скільки ще має загинути,щоб замісь бруківки,КУПИТИ СВІТЛОФОР!!!!!!
    АБО ПЕРЕКРИВАЄМ ДОРОГУ !!!!!
  • malda

    Там давно повинен бути обладнаний світлофором перехід.Люди бігають як зайці. Скільки ще владі потрібно смертей, щоб обладнати перехрестя- АТП 1961-виЇзд з авторинку - траса- переходом і світлофором? Але можновладці там не ходять. їм байдуже.
  • Iryna Vakhriv

    даний перехід ніяк не освітлюється, знаків не видно, ну і на додаток-культура водіїв-ніхто ніколи не гальмує і не пропустить пішохода тут в світлу пору доби

    adkng reply Iryna Vakhriv

    А ви водій?Пробували зупинити автомобіль РІЗКО навіть якщо швидкість 30 км?А коли позаду також авто?
    Переходьте у встановленому місці і хоч пару секунд почекавши більш-менш слушної нагоди щоб не створювати різкого виходу на пішохідний.І Вас пару секунд не затримають-і водій проїде.
    Будьте обережні і думайте не ОДНОСТОРОННЬО!!!

    Iryna Vakhriv reply adkng

    я щодня там переходжу НА ЗЕБРІ-ніхто не зупиняється, ніколи...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up