Партнер рубрики Події

На місці пожежі, де стався вибух, виявили снаряд

На місці пожежі, де стався вибух, виявили снаряд

Пожежу в селі Бище ліквідовували впродовж двох днів, адже першого дня там стався вибух і роботи припинили. Наступного дня тут виявили артилерійський снаряд АС-75 часів Другої світової війни, який міг здетонувати у будь-який момент.

16 жовтня роботи з ліквідації пожежі продовжили. Піротехніками аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС в Тернопільській області в засобах бронезахисту погасили тліючі залишки закинутої будівлі та спільно з вибухотехніками головного управління Національної поліції в Тернопільській області обстежили згарище, а також прилеглу територію.

За результатами обстеження в осередку пожежі виявили артилерійський снаряд АС-75 часів Другої світової війни, який міг здетонувати, повідомляє прес-служба управління ДСНС в Тернопільській області.

Відео дня

Нагадаємо, 15 жовтня о 10:34 на пункт зв’язку 7-ї державної пожежно-рятувальної частини (м.Бережани) надійшло повідомлення про пожежу в с. Бище. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіла окремо стояча дерев’яна господарська будівля.

Під час гасіння пожежі відбувся вибух, схожий на спрацювання вибухонебезпечного предмету. З метою запобігання травмування особового складу та враховуючи відсутність небезпеки від пожежі навколишнім домогосподарствам, гасіння було припинене, а пожежно-рятувальний підрозділ відведено на безпечну відстань. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Місце події було огороджено та організовано охорону працівниками національної поліції. На місці події працювали правоохоронці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up