На Шашкевича стався витік газу, коли бабуся з 5-річною внучкою спали в хаті

На Шашкевича стався витік газу, коли бабуся з 5-річною внучкою спали в хаті

6 травня о 15.20 дві бригади швидкої виїжджали на вул. Шашкевича в Тернополі.

Унаслідок витоку газу із газової колонки отруїлося двоє пацієнтів, повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

На момент витоку газу бабуся з маленькою онучкою спали в хаті, а батько був у душі. 63-річну жінку, із запамороченням та головним болем, з діагнозом отруєння чадним газом легкого ступеня, після наданої медичної допомоги, залишено на місці події.

5-річну дівчинку, у якої були нудота, блювота, головний біль та виражена загальна слабкість, після наданої медичної допомоги, з діагнозом отруєння чадним газом, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню.

Відео дня

Загалом, за 6 травня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 290 викликів до пацієнтів, здійснили 97 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 118 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 33 пацієнти. За 6 травня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 24 виклики до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід , госпіталізовано 19 ковідних пацієнтів. З підозрою на ковід за 6 травня у службу швидкої допомоги звернулося ще 13 пацієнтів, 6 госпіталізовано.

За 6 травня, порівняно з 5 травнем, поменшало викликів до пацієнтів з ознаками ковіду. Найбільше, як завжди, викликів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Також побільшало викликів на різні нещасні випадки, побутові травмування, на алкогольні інтоксикації та ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up