Партнер рубрики Події

На Тарнавського горіла дача: мешканці переконані в тому, що це був підпал

На Тарнавського горіла дача: мешканці переконані в тому, що це був підпал
  • Про пожежу на одній з дачних ділянок на Тарнавського, де має бути парк, в редакцію «20 хвилин» повідомили читачі.
  • Пожежа сталася близько 17:00. На місце прибули пожежні, які швидко ліквідували вогонь.

- Рятувальники, які прибули на місце виклику за лічені хвилини, не допустили розповсюдження вогню на прилеглі території, – розповідає помічник начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області з питань зв'язків із ЗМІ та громадськістю Ірина Крупа. – Причини пожежі будуть встановлювати слідчі.

Як розповіли журналісту «20 хвилин» дачники, пожежа могла статися тільки через підпал.

Відео дня

- Цей будиночок давно був закинутий, – розповідає один з дачників Михайло. – Ніякої електрики до будинку не було підведено, ні сонця. Це тільки підпал.

На цій ділянці є ще один будиночок, який також горів, але його встигли загасити. Однак мешканці переконані, що винні діти.

- Тут поруч будинки і дітей в цьому районі купа, – каже тернополянин Микола. – Дітиська бавляться, бігають по закинутим будиночкам. Добре, що вогонь не перекинувся на прилеглі території, бо трава суха.

Всього в кількох метрах від згорілої дачі в паркані, який огороджує дачні території, є прохід. Поруч – дитячий майданчик та багатоповерхівки. Тому не дивно, що закинуті будинки та хащі приваблюють дітей. Однак точну причину займань зможуть встановити слідчі.      

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Андрій Левченко

    Парк дійсно потрібен. Але і людям компенсацію гідну варто заплатити. Скільки зараз сотка землі в Терноплі? От взяти середню ціну, поділити її по ділянках і визначити кому і скільки заплатити.
  • ytpnj

    /truyetjk
  • Victor

    З фото видно,що пожежники приїхали вчасно
  • саша

    давно пора зрівняти там і посадити для людей великий парк

    Ігор reply саша

    Ви так ніби не з Тернополя. Тут всі парки забудовують і дерева ріжуть в них, а цю землю, де зараз є дачі, забирають теж під забудову. Але для лохів для відмазки - назвали цю подію: створення нового парку. І для таких наївних як ви та інших 'запарк', виділять територію 20х20 метрів, зріжуть всі існуючі дерева, застелять надалівською бруківкою і посадять 10 дорогих невеличких дерев-пагінців, які в той же сезон всохнуть або їх зламають ваші ж діти. На лавках молодь буде до ночі вживати алкоголь і кричати матюки. І ще підприємливі підприємці наставлять тут будок і будуть продавати щось 'дуже потрібне'. Такі в нас типові парки в файному місті Тернопіль. Решта ж території забудує крематор-буд та інші примазані до нашого мера ладаНа. Вони зароблять на цьому просто неймовірно величезні гроші, а дачників, більшість з яких пенсіонери, що виживають в теперішніх умовах, просто виженуть і не дадуть ніяких грошей за своє над-збагачення. Ось такі файні реалії у 'файному' місті Тернопіль. :(

    Андрій reply саша

    заплатять за ділянки..і нехай хоч реактор там будують, а то хитровиєбані..забрати. Сам маю там дачу. Поки не буде компенсації - хуй їм, а не ділянки...

    Терен reply саша

    А список тих людей не покажете? Він вже складений, чи ще торг йде?

    Alex D reply саша

    Один парк ,,посадять'', а інший забудують?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up