Партнер рубрики Події

На Театральному майдані сотні тернополян святкують Різдво. Що цікавого?

На Театральному майдані сотні тернополян святкують Різдво. Що цікавого?
  • На Театральному майдані зібралося багато тернополян, щоб відсвяткувати Різдво.
  • Чимало людей прийшли цілими сім’ями, щоб відпочити та подивитись святковий концерт.

Концерт з нагоди святкування Різдва розпочався близько 17:00, однак чимало людей почали збиратися значно раніше, оскільки 25 грудня – вихідний, і тернополяни хочуть відпочити.

- Ми святкуємо Різдво 7 січня, але проти Різдва 25 грудня нічого не маємо проти, – каже тернополянка Ірина. – Деякі наші знайомі цього року вже святкують Різдво у грудні. Нам ще потрібен час, щоб звикнути, бо все наше життя - спершу Миколая, потім - Новий рік, а потім - Різдво. Але я впевнена, що ще кілька років, і ми будемо святкувати Різдво в один день, разом з усім світом.

Відео дня

Багато людей прийшли з дітьми, щоб у вихідний день побути разом. «Файне зимове містечко» вже майже повністю працює – лишилось лише запустити гірку для сноутюбів.

Долучився до привітань і міський голова Тернополя Сергій Надал.

- Різдво – це свято добра, надії та віри, яке зігріває серця усіх християн, – каже міський голова. – Щороку ми готуємо до  свята свої домівки, оселі, місто та наші серця. Я дякую усім тернополянам за те, що ми всі разом гарно вбрали місто до свята.

Зі сцени виступали тернопільські музичні виконавці, дитячі колективи та гості з області. Тернополян розважали піснями та колядками.

- Дітям тут дуже подобається, бо відчувається новорічна атмосфера, – каже тернополянин Василь. – Це хороша ідея з цим містечком, бо прямо у центрі міста є така зона відпочинку. Минулого року ми приходили на каток, а цього року тут є вже більше цікавих атракціонів. Сподіваюсь, що кожного року буде щось нове і незвичайне, а не просто ялинка і сцена посеред міста.

Різні заходи на території "зимового містечка" відбуватимуться майже до кінця січня. Також Різдвяний вертеп та концерт відбудеться і 7 грудня. 

А коли ви святкуєте Різдво: 25 грудня чи 7 січня? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Панчишин

    "Ярмарка" - це що?  Автор до школи ходив?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up