Партнер рубрики Події

На Театралці вночі двоє п'яних підійшли до копів і попросили їх відвезти додому

На Театралці вночі двоє п'яних підійшли до копів і попросили їх відвезти додому

На Театральному близько 4-ї години ранку, 11 січня, до службового автомобіля патрульних підійшли двоє чоловіків і попросили їх відвезти додому.

Очевидно було, що вони знаходяться у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Інспектори зробили зауваження громадянам, але вони відповіли лайкою, почали агресивно і неадекватно поводитися, навіть спробували зірвати головний убір з патрульного.

Правопорушників поліцейські одразу затримали і доставили до відділку поліції. Там встановили їх особи і провели поверхневу перевірку.

Відео дня

У 39-річного дебошира патрульні виявили згорток з невідомою речовиною, схожою на наркотичну. На нього охоронці порядку склали 3 адміністративні протоколи за ст.173 КУпАП – дрібне хуліганство, ст. 185 КУпАП – злісна непокора законній вимозі поліцейських, ст. 178 КУпАП – поява у громадському місці в нетверезому стані. Далі його передали слідчому, для з’ясування усіх обставин. А 45-річному чоловіку винесли постанову за ч.1 ст. 178 КУпАП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Tarnopol Mst

    Шкода що поліціянто їх нерозстріляли. Як вже замахала та пяна та обдовбана бидлота що шляється по вулицях у пошуках пригод
  • Таня Андраш

    А чому б поліцейським не виявити розуміння і таки відвезти їх по домам, раз не побоялись підійти?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up