На території місцевого товариства в Козовій знайшли три снаряди часів Другої світової

На території місцевого товариства в Козовій знайшли три снаряди часів Другої світової

Піротехніки знищили три снаряди, виявлені на території місцевого товариства в Козовій.

27 липня в селі Козова на Тернопільщині працівники місцевого товариства виявили три снаряди часів Другої світової на території підприємства.

28 липня піротехніки вилучили та знищили три артилерійські снаряди, калібром АС-75 мм (1 од.) та АС-105 мм (2 од.), повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відео дня

Громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпаси, або є підозрілим – не торкайтеся його! Про знахідку негайно повідомляйте рятувальникам, зателефонувавши за номером телефону «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!

Нагадаємо, що 23 липня о 16:10 поблизу м. Заліщики Чортківського району на території непаспортизованого міського пляжу прибережної зони р. Дністер виявлено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Цього ж дня о 22:30 піротехніками даний застарілий боєприпас вилучено та знищено в безпечному місці. 

 Читайте також:

На міському пляжі поблизу Заліщиків знайшли ручну гранату

На Кременеччині чоловік зберігав вдома купу зброї

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up