Підписав контракт, а через два дні трагічно загинув 37-річний військовослужбовець з Тернопільщини

Підписав контракт, а через два дні трагічно загинув 37-річний військовослужбовець з Тернопільщини
  • Сумну звістку повідомляють на сторінці Гусятинського районного військового комісаріату.
  • Андрій був військовим з чималим досвідом – відслужив під час 6 хвилі мобілізації, потім, у 2020 р. підписав контракт зі 128 гірсько-штурмовою бригадою. Напередодні загибелі пішов служити за контрактом у 24 бригаду ім. короля Данила Галицького.

— Колектив Гусятинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки висловлює глибоке співчуття батькам Куня Андрія Михайловича, матері Раїсі Григорівні та батькові Михайлу Володимировичу, рідним та близьким, з приводу трагічної загибелі Андрія, — йдеться у повідомленні.

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті - ховати свою дитину.

Андрій був військовослужбовцем військової служби за контрактом. Він хотів захищати свою країну, своїх близьких...

Відео дня

Діти не вмирають - вони стають янголами та дивляться на нас з небес!

Світла пам’ять…

За плечима Андрія Куня — чималий досвід військової служби. Про це повідомив Військовий комісар Гусятина Валерій Підгородецький.

  • Він підписав контракт із 24 бригадою 14 червня, а 16 загинув в ДТП під Яворовом, — розповів Валерій Підгородецький. — До цього служив під час 6 хвилі мобілізації, а після демобілізації, у 2020 році, підписав контракт зі 128 гірсько-штурмовою бригадою.

Андрію Куню було лише 37 років. Народився він 8 грудня 1983 року, проживав разом з батьками у Гусятині.

Внаслідок наїзду «Рено» на Львівщині загинув пішохід, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 червня близько другої години ночі на автодорозі «Львів-Краковець» у Яворівському районі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Рено», 43-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, мешканця Тернопільської області. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

  • За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, — повідомили у поліції Львівщини. — Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родині, побратимам і друзям загиблого. Царство небесне і вічная пам’ять…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (525)
  • Тетяна Полева

    Вічна пам'ять
  • Любов Мірошниченко

    Співчуття родині і друзям.
  • Людмила Чучман

    Вічна пам'ять
  • Галина Мустяца

    Вічнв пам'ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up