На Тернопільщині три дівчини отруїлися чадним газом

На Тернопільщині три дівчини отруїлися чадним газом

Дівчата довго були у приміщеннях, де працювала газова колонка.

7 квітня загальне число викликів екстреної медичної допомоги збільшилось за всіма категоріями викликів. Загалом за 07 квітня медики швидкої по Тернопільській області здійснили 241 виїзд, у тому числі 108 хворих госпіталізовано. У Тернополі було 100 викликів швидкої допомоги, з них госпіталізовано 40 пацієнтів, інформує «103».

— О 18.48 бригада швидкої виїжджала на вулицю Шота Руставелі. Причина виклику – підозра на отруєння продуктами горіння від включеної газової колонки. Потерпілі двоє дівчат запідозрили погіршення самопочуття із перебуванням більше години у приміщенні із включеною газовою колонкою, — йдеться у повідомлення.

Бригадою екстреної (швидкої) медичної допомоги після надання допомоги вони були госпіталізовані в лікарню.

Відео дня

Подібний випадок також стався у Шумському районі. Близько 23.30 07 квітня 18-річна дівчина, яка спала в квартирі при включеній газовій колонці, раптово відчула сильний головний біль, запаморочення, нудоту. Бригадою екстреної (швидкої) медичної допомоги, яка негайно виїхала на місце виклику, надала потерпілій невідкладну медичну допомогу і госпіталізувала в районну лікарню.

За добу 7 квітня було зареєстровано 2 виклики з приводу дорожньо-транспортних пригод, що сталися на території Тернопільського і Чортківського районів. Троє травмованих пацієнтів після надання невідкладної допомоги були госпіталізовані.

По області за минулу добу зареєстровано 2 виїзди до ковідних хворих, одного з них госпіталізовано.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up