Партнер рубрики Події

На Тернопільщині відбудеться наметовий табір «Лисоня» (ВІДЕО)

На Тернопільщині відбудеться наметовий табір «Лисоня» (ВІДЕО)

З 2 по 7 липня у Таборовій оселі “Соколиця”, що на Бережанщині, триватиме вишкільний наметовий табір “Лисоня ім. Івана Гавдиди”.

Лисоня ім. Івана Гавдиди - вишкільний наметовий табір, на якому його учасники можуть випробувати себе, розширити свій кругозір, загартувати тіло і дух.

- Якщо вас цікавить саморозвиток, прагнете знайти нових друзів та набратися досвіду, тоді “Лисоня” - це саме те, що вам потрібно! Адже ось вже кілька десятиліть поспіль табір збирає велику кількість однодумців в одному місці - у таборовій оселі “Соколиця”, що на Бережанщині, - йдеться у пресанонсі.

На учасників чекає фізичне випробування на смузі перешкод та вольових змагах. Отримають знання із виживання у природних умовах, та пройдуть курс медіаграмотності. Позмагаються командою в регбі та у вовчому колі. Ну а на завершення поспівають пісень біля ватри.

Відео дня

Табір орієнтований на молодь, яка хоче чогось навчитись і готова працювати над собою, щоб вже сьогодні бути патріотом в дії, а не на словах.

«Лисоня» - табір вишкільного характеру, проте для учасників він стане кращим літнім активним відпочинком.

Коли: 2-7 липня.

Вік учасників 15-23 роки.

Місце проведення: Бережанщина, Тернопільська область.

Організаторами табору є Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА.

Подробиці за номером: +38 096 002 12 70 Оксана - керівник інформаційної кампанії.

Для участі в таборі потрібно заповнити анкету: http://mnk.org.ua/lysonia та виконати всі умови участі.

5 причин поїхати  на "Лисоню"

Чому потрібно їхати на вишкіл, що може дати тобі цей табір, 6 днів насиченої програми?

Організатори підготували 5 причин, чому все-таки варто поїхати на “Лисоню”!

1.Таборове життя.

Саме тут ти дізнаєшся, хто такий бунчужний і комендант, що таке “алярм” та чому так важливо його почути. Заночуєш в палатці та скуштуєш неймовірно смачну, власноруч зготовану на вогні їжу.

2.Нові знання.

Тут немає нудних лекцій чи уроків, на яких ти частенько “клюєш носом”. Натомість, на тебе чекають захоплюючі гутірки, чудові лектори та дискусії на актуальні теми - саме те, що тобі потрібно аби розширити свій світогляд.

3.Вечірні ватри.

Це одна із важливих частин кожного табору. Вогнище, з якого вилітають схожі на зорі жаринки, спільне співання пісень під гітару і звісно читання таборової пошти - це все і створює затишок та романтику вечорів на таборі “Лисоня”.

4.Загартувати тіло і дух.

Програма табору поєднує у собі фізичний,духовний та інтелектуальний розвиток - саме те, що потрібно для того, щоб позбутися страху перед труднощами та виховати у собі сильну особистість.

5.Друзі.

Вишкільний табір - це місце, де ти можеш знайти справжніх друзів та побратимів, або ж самому стати ним. А якщо ти вже їдеш сюди із своїм другом, то це чудова нагода перевірити вашу дружбу та зміцнити її.

І це тільки мала частина усього, що ти можеш отримати під час перебування на таборі. Не вагайся, заповнюй анкету учасника: http://mnk.org.ua/lysonia  і незабутнє літо гарантоване!

Як проходив табір минулого року, дивіться у відео:

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Хтось

    Загартовуйтеся, а тоді несіть коронавірус в маси!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up