Партнер рубрики Події

На якусь мить зник з поля зору мами: як у Тернополі шукали 4-річного хлопчика?

На якусь мить зник з поля зору мами: як у Тернополі шукали 4-річного хлопчика?

Тернопільські поліцейські повернули матері маленького хлопчика.

Повідомлення про зникнення малолітньої дитини надійшло на лінію 102  16 червня близько 18 години від мешканки обласного центру. Схвильована жінка повідомила про зникнення 4-річного синочка.

Мати розповіла, що гуляла з дитиною на вулиці Братів Бойчуків, де мешкають. Хлопчик катався на самокаті і на якусь мить вона випустила його з поля зору. Коли ж помітила, що дитини немає, намагалася розшукати його самостійно, а коли не вдалося – зателефонувала в поліцію, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські наряди одразу вирушили на пошуки малолітнього.

Відео дня

Спочатку шукали в в парку неподалік, бо саме туди, як здалося переляканій мамі, поїхав на самокаті син. Однак, коли пошуки не дали результату, поліцейські наряди збільшилися і маленького тернополянина продовжили шукати на вулиці поблизу помешкання батьків.

Працівники поліції помітили малечу у одному з дворів багатоповерхівки. Він зовсім не перелякався відсутності мами і спокійно грався. Хлопчика цілого та неушкодженого передали матері.

У поліції нагадують: не залишайте без нагляду малолітніх дітей.

Читайте також Пам'ятка для батьків про безпеку дітей на літніх канікулах (інфографіка)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оля Бача

    Най менше сидять в тефонах

    Olenka Zhmurko reply Оля Бача

    Оля Бача до чого тут телефон?я в магазині купляю а мій від мене тікає і два рази губився,бо він хоче хованки грати,і я накуп роблю ,а не в телефоні сиджу. Діти вони шустрі🤪😉🙃
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up