На проспекті Злуки виявили мертвим 25-річного чоловіка. Чи було це вбивство? (ФОТО, ВІДЕО)

На проспекті Злуки виявили мертвим 25-річного чоловіка. Чи було це вбивство? (ФОТО, ВІДЕО)
  • Як стало відомо журналістам «20 хвилин» із власних джерел, на проспекті Злуки біля АТБ у неділю, 30 травня, виявили труп молодого чоловіка.
  • Ми поспілкувалися з працівниками супермаркету, медиками та звернулися за коментарями в поліції. 
  • У той же час в редакцію звернулися і рідні чоловіка. Вони наполягають: була бійка, тож їхнього родича вбили. 

Тіло чоловіка знайшли на проспекті Злуки, як розповідають нам читачі, неподалік супермаркету АТБ та нічого клубу «Алюр».

Чи було це вбивство? Ми звернулися за коментарем в пресслужбу поліції. Однак там традиційно у вихідні ніхто нічого не коментує. Дзвінки від журналіста або збивають, або на них просто не реагують. Невже в ГУНП не можуть забезпечити роботу відділу комунікації у вихідні дні? Це вже не вперше ми не можемо отримати коментарі від правоохоронців! 

Відео дня

Що розповідають працівники магазину

Журналіст побував на місці події. Працівники АТБ достеменно не знають, що трапилося, але між собою обговорюють подію.

– Десь 4–5 ранку це сталося. Мене тоді не було, не моя зміна, – розповіли в супермаркеті. – Кажуть, молодий чоловік помер. На повороті, що на стоянці неподалік лавок. Не знаємо, що там було, приїздила поліція.

Поруч з місцем події працює аптека. Фармацевти кажуть – про вбивство нічого не чули.

– Ми працюємо з 9 ранку, коли йшли на роботу, ще бачили поліцію на стоянці. Не знаємо, що сталось, але таке тут не вперше. Кілька місяців тому тут неподалік сильно побили молодого хлопця, але той вижив. Тут часто вночі буває різне. Нічний клуб поруч, тому всяке бува. Хто зна, що сталось цього разу.

Деякі мешканці будинків поруч кажуть – бачили багато поліції та тіло, накрите клейонкою, яку чомусь не забрали, а лишили на стоянці.

– Йшов десь близько 7:00, то тіло ще лежало, було багато поліції. Але що сталось – не знаю, – каже тернополянин пан Петро.

На місці, де знайшли тіло, немає камер спостережень. Там «сліпа зона». Біля нічного клубу є кілька камер, однак вони направлені на вхід. Огляд на вуличку нижче перекривають дерева. 

Ми спробували поспілкуватися з працівниками нічного клубу, можливо, їм щось відомо про інцидент, однак заклад був зачинений. Телефони – вимкнені.

Що кажуть медики

Медики, які прибули на виклик, лише констатували смерть. 

– Виклик на лінію швидкої допомоги надійшов близько 5:00 до стоянки на проспекті Злуки, неподалік супермаркету, – розповіла журналістам «20 хвилин» заступниця директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. – Лікарів викликали працівники поліції. Вони вже були на місці події. Чоловіку 25 років, він був без ознак життя.

Однак видимих травм, які могли б вказувати на причину смерті, медики, кажуть, не виявили.

– При поверхневому огляді медпрацівники не виявили видимих ознак травм чи ушкоджень, які могли б вказувати на причину смерті. Єдине, що помітили лікарі, – два синці на лобній ділянці. На місці події були люди, не всі були тверезі, тому з’ясувати обставин смерті медикам не вдалося. Це будуть встановлювати вже судмедексперти, – розповіла Ганна Мончак. 

Родичі говорять про вбивство

Однак родина чоловіка, якого не стало вранці 30 травня, переконана, що той помер не своєю смертю. 

– Вони з другом вийшли з АТБ, неподалік супермаркету і була бійка. Коли ми приїхали на місце події, працювали слідчі, – говорить швагер Тарас Фучило. – Вони також говорили про бійку. Зараз проводять розтин. Ми зацікавлені знати правду і хочемо справедливого розслідування цієї справи.

На сторінці в інстаграм «Файний Тернопіль» опублікували відео самої бійки. На відео видно, як на землі вже лежить чоловік. Поруч – щонайменше шість осіб. Між ними триває конфлікт, штовханина та лайка. Чому стався конфлікт – невідомо.

Наразі журналісти редакції тримають зв'язок із родиною молодого чоловіка. Як тільки-но ми дізнаємося будь-які деталі, одразу їх опублікуємо. 

Сподіваємось, що і правоохоронці зможуть відповісти на питання: то ж чи було це вбивство? Очікуємо на коментарі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Semen Semenuch

    Спать нужно дома в 5 утра
  • Андрій Петришин

    Нічні наливайки шмурдяку мають бути зачинені!!!Всі про це знають і навіть ті хто отримує платню за те що слідкують за порядком.Тернопіль невелике місто,при бажанні навести лад можна зробити це швидко
  • Olesia Olesia Huk

    Це жах що твориться а де були так звані захисники спокою 💰👮
  • Вікуся Коваль

    Боже які ізверги
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up