Народний бренд 2018: проголосуй за найкращих

Народний бренд 2018: проголосуй за найкращих
  • Голосування за "Народний бренд 2018" сайті brand.20.ua. уже розпочалось і триватиме до 30 листопада.
  • Після його завершення ми дізнаємось, які ж торгові марки, фірми та підприємства тернополяни вважають найкращими. 

Для кого працюють корпорації, фірми, підприємства, заклади? Так, для споживачів, які викликають таксі, купують одяг, квіти, прикраси, іграшки, меблі, відпочивають в торгово-розважальних центрах чи ресторанах, ходять в кіно, роблять ремонт, влаштовують весілля чи ювілей, їдуть в подорож, тренуються в спортзалі чи вчаться танцювати. І саме вони оцінюють якість роботи бізнесу голосуючи щороку за учасників "Народного бренду” .

Конкурс "Народний бренд" Медіа корпорація RIA проводить з року в рік. Наприкінці 2018-ого відбудеться 14-я церемонія нагородження, але спершу проходить голосування. 

- Переможців в кожній номінації визначають усі тернополяни – читачі газети RIA плюс, сайту 20minut.ua та сайту-довідки top20.ua, - зазначив регіональний видавець RIA Media Юрій Штопко. - Фірма стає лідером лише завдяки довірі споживачів до неї. Саме тому девізом акції є "Ти обираєш – RIA пюс нагороджує!". Роботу тернопільських фірм оцінюють наші читачі, а це, в свою чергу, клієнти тернопільських фірм, закладів, підприємств. RIA вручає заслужені нагороди від імені усіх клієнтів. Маємо надію, що кожного року тернополяни віддають голоси за тих, хто справді виправдовує їхню довіру. Тож бажаємо перемоги найкращим, трудитися, не покладаючи рук, аби з року в рік отримувати визнання жителів міста.

У 2017-ому році свої нагороди отримали переможці у 51-й номінації. В голосуванні взяло участь 10 тисяч тернополян. У цьогорічному конкурсі є 48 номінацій. Додались і нові: "Барбершопи" та "Паби, бари".  

- "Народний Бренд" набуває кожного року все більшої популярності серед теренополян, адже люди мають неймовірну нагоду проголосувати за улюблені компанії міста і користуватися їхніми послугами, які перевірені народом, - каже керівник відділу промо RIA Media Олександр Король. - Чого варте лиш саме нагородження компаній, які перемогли у своїх номінаціях. "Народний Бренд" -це важливо, саме так ми можемо зрозуміти хто є кращий у своїй сфері. 

Щоб проголосувати потрібно обрати одну із номінацій, знайти бренд, за який Ви віддасте свій голос та натиснути на опцію “Проголосувати”. Авторизуватись потрібно через одну із соціальних мереж. Щоб Ваші голоси були зараховані, потрібно проголосувати мінімум в 10 номінаціях. Кожен тернополянин, проголосувавши на сайті brand.top20.ua в розділі «Народний бренд» може отримати телевізор від RIA. Детальніше про розіграш та голосування читайте на сайті.

Кульмінацією голосування стане феєричний фінал конкурсу, адже офіційна церемонія нагородження буде проходити у одному із найкращих ресторанів міста на початку грудня. Тому голосуйте  та будьте активними. У вас є шанс вплинути на рейтинг найкращих підприємств нашого міста.

Партнери конкурсу: генеральний партнер -будівельна компанія "Добробуд", ексклюзивний партнер Gazobet, міжнародний партнер - SebenUa, офіційний партнер - "Стоматологія Олексюка", хмільний партнер - "Опілля", смачний - "М'ясокомбінат". Також "Ровер плюс", "Барвиста вишиванка", "Ферізо", "Уніка" та "Флорія". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діонісій

    кожного року ті самі ж бариги. нагадує вибори :) робіть вибір з того, що є.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up