Партнер рубрики Події

Навіщо Карпати, коли є гори на Живова? Як прибирають сніг у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Навіщо Карпати, коли є гори на Живова? Як прибирають сніг у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Тернополі є чимало проблемних місць, де люди скаржаться на роботу комунальників, які чистять дорогу від снігу. Як виглядають тротуари та вулиці міста – дивіться у нашому репортажі.

Комунальники працюють над розчищенням тротуарів та вулиць від снігу. Вночі кучугури вивозять за межі міста, однак не всюди встигають це зробити. Ми пройшлись центральними вулицями міста впродовж 12:00-13:00 та перевірили, в якому стані дороги. Чи є снігоприбиральна техніка та де найбільше проблем?

На вулиці Анатолія Живова проїжджа частина розчищена. З тротуарами в деяких місцях є проблеми – під ногами каша. Зупинки громадського транспорту розчищені.

Відео дня

Однак вздовж доріг біля ринків та магазинів виросли справжні гори снігу. Деякі – вище людського зросту. Сніг вивозять з ринків та лишають на узбіччі.

На вулиці Князя Острозького снігових гір немає. Дороги та тротуари розчистили. В деяких місцях є каша під ногами, але загалом там можна спокійно йти чи їхати.

А от на Шпитальній є проблеми. Дорогу розчистили, а на тротуарах лишилось чимало снігу. Підніматися по Шпитальній зі сторони Острозького важко. На тротуарах багато снігу.

Біля станції швидкої допомоги та першої міської лікарні сніг вивозили.

На вулиці Пирогова дороги теж розчищені. Навпроти дитячої лікарні тротуари не розчищені, однак кучугур снігу біля зупинок чи вздовж вулиці немає. Комунальники розповідають – Пирогова, Івана Франка, Соломії Крушельницької, Шпитальна та деякі інші вулиці є проблемні. Там водії лишають свої машини і снігоочисна техніка не може нормально проїхати та розчистити дорогу.

На Гоголя дороги та тротуари чисті.

На Руській сніг вивозили вантажівками. Тротуари та місця біля зупинок чисті. Біля Кооперативного коледжу є невеликі купи снігу, але ні пішоходам, ні тим, хто чекає на транспорт вони не заважають.

Близько 12:30 ми помітили, як тротуари на Руській чистять тракторці. Техніка поїхала в сторону «Дружби».

На вулиці Чорновола тротуари в кращому стані, ніж дорога.    

Бульвар Тараса Шевченка також чистий. Там посипали тротуари піском. Однак на дорогах, де паркуються машини «каша».

Вздовж Валової раніше були купи снігу посеред дороги, однак їх вивезли. Вулиця чиста. Але по старій бруківці в таку погоду потрібно ходити дуже обережно. Можна підсковзнутися.

На виїзді з Валової на Руську біля ГУНПУ не завадило б почистити дорогу від снігу. Там мішанина під ногами.

Біля Катедри снігові гори, але тротуари розчистили добре. На вулиці Гетьмана Сагайдачного також почистили алеї.

Біля пам’ятника Данилу Галицькому сніг порозчищали, навколо – гори.

На  Замковій також відносно чисто, але є проблеми на пішохідних переходах.

А яка ситуація на ваших вулицях? Пишіть та надсилайте фото!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Myroslav Buchma

    В нас на вул золотогірські  центральну дорогу, і прилеглі тротуари прибирає компанія Техно-Буд-Центр тож їхня техніка присутня кожног дня між будинками       Дорогу прочищає жкг тоже є, тротуари коло будинків не чищені, так шо на рахунок пибираня  все залежить від того хто відповідає цю чи іншу територію,
  • Олександра Пащенко-Ціник

    його ніхто не прибирає чекають що йде потепління сам розтане зато гроші вже отримали на перед
  • Анжела Хартоняк

    Лежав би сніжок. Протоптали би стежки...а потім би стоптився..а кучугури будуть лежати до червня..
  • Ірина Чабан

    Ще є свої гори на Петлюри
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up