Партнер рубрики Події

"Не ищи меня "Вконтакте", в "Одноклассниках" нас нету", - реакція соцмереж

"Не ищи меня "Вконтакте", в "Одноклассниках" нас нету", - реакція соцмереж

Тернополяни масово пишуть різні пости про блокування російських серверів. Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж.

Відео дня

Нагадаємо, що у списку санкцій 1228 фізичних осіб та 468 юридичних осіб.

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.

Також санкції торкнулися соціальних мереж "ВКонтакте" і "Однокласники", а також сервісів Mail.ru.

Читайте також: Підсанкційні сайти наразі заблокувати неможливо — Інтернет Асоціація України

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петя Порохобот

    Фігня це все. Анонімайзери ще ніхто не відміняв.
  • Петя Порохобот

    цікаво як розрулять з забороною продукції Abbyy 1C-Бухгалтерія і Парус. 99% усіх фірм і підприємств ведуть бухоблік в цих програмах. Альтернативи просто не має. Що буде робити бізнес?

    А Волошину  прийдеться згорнути свій бізнес...

    Stels reply Петя Порохобот

    Думаю , що Волошин замість 1с  без проблем зможе запропонувати альтернативну програму...
  • David Starr

    Ха, а купа держслужб мають пошту на mail.ru і ЗП в російських банках. Хоча з чогось дійсно треба починати.
  • Anonymous

    то нехай автоматично перекидають з ок в інстаграм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up