Не маєте квитка за проїзд? З 1 березня штрафують контролери (для обговорення)

Не маєте квитка за проїзд? З 1 березня штрафують контролери (для обговорення)
  • З 1 березня за безквитковий проїзд у тролейбусі штраф буде 60 грн плюс вартість квитка. А у маршрутках - 80 грн плюс вартість квитка. 
  • Чи штрафують контролери за безквитковий проїзд 1 березня перевіряла журналіст "20 хвилин". Але побачити хоч одного - не вдалось.

У маршрутці №14, в яку журналіст сіла близько 10.30 на зупинці біля дитячої поліклініки на вул. Гоголя, пасажирів було мало. А більшість з тих, хто заходив на наступних зупинках, за проїзд платили готівкою. Квитків не просили, а про контролерів і не чули.

- Ні, не знала, що з 1 березня буде штраф, - каже одна за пасажирок. - Я ніколи того квитка і не просила, а купити електронний квиток все якось часу немає. Але, якщо ці контролери справді штрафуватимуть, то доведеться людям просити квитки.

Відео дня

Водій цієї маршрутки каже, що бачив контролерів кілька разів, ще раніше, коли вони тільки попереджували людей. 

- Може вони вранці ще сплять, - сміється водій. - Та, як ходитимуть, то хай ходять. Але кому вони потрібні. Люди ще зліші будуть, бо то ж їх штрафуватимуть.

Не штрафували ще пасажирів і в 22-й та 15-й маршрутках. Як розповіли водії, з десяти пасажирів квиток попросити двоє, а то і один. 

- Але, як почнуть штрафувати людей, то вони всі, як один вимагатимуть ті квитки, - кажуть водії. - Чи видаватимемо? Так. Якщо встигатимемо. 

Як кажуть у міській раді, контролери працюють, але поки ще є проблема з кількістю - не вистачає людей. 

Нагадаємо, систему контролю ввели, щоб вирішити питання з безквитковим проїздом при готівковому розрахунку. Бо немає квитка з валідатора - немає обліку пасажирів. А саме для цього і запровадили електронну систему оплати. 

До 1 березня контролери лише попереджали пасажирів без квитків та пояснювали, що їх таки потрібно просити у водія.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Rimasevski Olekcandr

    Чи використовуючи карту тернополянина свідомо поповнюєш общак "полтінніка" та фінансуєш державу агресора - наразі перевіряють слідчі УСБУ та поліції. Суд зобов'язав внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості з фабулою: «про ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 258-5 КК України, в діях службових осіб Тернопільської міської ради, директора ТОВ «Системний зв'язок», що організували незаконне, без проведення тендеру (торгів), переведення бюджетних коштів, розкрадених через завищення ціни на виготовлення т.з «Соціальної карти тернополянина» (57 грн/шт), а також зібраних більше ніж з 50 тисяч мешканців м. Тернополя грошей на суму щонайменше 2,85 (млн) грн. підприємству ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС» засновником засновника якого може бути терористична група в складі щонайменше трьох громадян держави агресора. Також ТОВ «Системний зв'язок» з порушенням встановленого порядку, з використанням серверів невстановлених країн створює базу персональних даних, які безконтрольно копіюються та передаються ТОВ «СИМБОЛ СИСТЕМС», ЄРДПОУ 36038437, засновником засновника якого є громадяни держави агресора» Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/chi-finansuetsya-z-obschaka-sotsialna-karta-ternopolyanina-teroristich-10676427.htm

  • Петро Білецький

    Хто ці контролери ???  Звідки вони ?? Контроллер це особа яка повинна представляти один зі структурних відділів перевірника який здійснює перевірку з ціллю котролю правильної роботи водія і кондуктора - на те чи вони працюють належним чином, а не катаються собі просто по місті, а в автобусі купа зайців. В даному випадку контролер хто ???  Ше раз нагадую - Посвідчення контролера, картка чи житон з номерним знаком, в іншому випадку посилайте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up