Нещасний випадок на Борщівщині: чоловік стік кров’ю на власному подвір’ї

Нещасний випадок на Борщівщині: чоловік стік кров’ю на власному подвір’ї
  • Над ранок 10 червня тіло свого 51-річного чоловіка виявила на подвір’ї жителька Борщівщини, про що повідомила правоохоронців.
  • Загиблий стік кров’ю через різані рани стегна.

Зі слів дружини, вночі вона прокинулась  від тріску розбитого скла. Вийшовши на вулицю, побачила, що чоловік лежить біля розбитої віконної рами, яка вже не використовувалась за призначенням. Чоловік сказав, що спіткнувся й порізав ногу об скло, попросив, аби дружина винесла ганчірку перев’язати ногу.  Жінка дала чим перев’язати рану і, не переконавшись у серйозності травми, лягла спати. А вже через декілька годин виявила чоловіка на подвір’ї мервим у калюжі крові.

Інформацію про дану події правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Valentina Levkiv

    Або вони були п'яні, або жінка не дружить з головою, або їй була вигідна смерть чоловіка.... Яка би рана не була, але насамперед жінка мала би переконатися, що з чоловіком все добре і обов'язково викликати швидку, а потім вже лягати спати. А так.....
  • Оля Білинська

    Така байдужість до чоловіка...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up