З 5 червня заклади громадського харчування повертаються до повноцінної роботи, але певні обмеження ще є.
Плануючи вечерю з родиною, будьте обачливі. Ознайомтеся з обмеженнями, які зберігаються на період карантину.
З 5 червня в регіонах, які відповідають критеріям послаблення, кафе/ресторанам дозволено приймати відвідувачів у приміщеннях.
Напередодні Віктор Ляшко мав зустрічі з представниками ресторанного бізнесу, аби дійти спільного бачення та разом відпрацювати тимчасові рекомендації.
У МОЗ нагадують, що по при послаблення обмежень не слід забувайте про особисту безпеку, про безпеку тих, хто поруч. Користуйтеся санітайзерами, масками та тримайте соціальну дистанцію.
Також Максим Степанов зазначив, що МОЗ постійно аналізує ситуацію по країні. Та в разі стрімкого зростання кількості хворих, карантинні заходи будуть знову посилюватися.
Так, у закладі за одним столом можуть перебувати не більше 4-х осіб без урахування дітей.
Також заборонена робота дитячих кімнат та проведення свят, банкетів, майстер-класів і публічних подій, в яких беруть участь більш як десять осіб. Детальніше щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування — у інфографіці
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер