Новорічне таксі: чи реально буде викликати та за скільки

Новорічне таксі: чи реально буде викликати та за скільки
  • Служби таксі працюватимуть у звичному режимі, хоча не виключають, що труднощі з викликом авто можуть виникнути. 
  • У скільки обійдуться тернополянам послуги таксі у новорічну ніч, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

Багато хто скаржиться, що в новорічну ніч майже не реально викликати таксі. Якщо ж це й вдається зробити, то таксисти мають намір добре заробити на підвищеному попиті, тому святкові тарифи бажають кращого. Місцеві жителі неодноразово стикалися із ситуацією, коли в новорічну ніч таксисти у Тернополі дозволяли собі самовільно піднімати тарифи на проїзд та доводилось довго чекати на машину.  

Ми запитали в трьох найбільших службах таксі Тернополя, у якому режимі вони працюватимуть в святкову ніч та які будуть тарифи. 

Наразі оптимальна ціна посадки у таксі по Тернополю коштує 30 гривень. 

Відео дня

Керівник таксі “Пілот” пан Микола зазначив, що поки рішення щодо зміни тарифів ніхто не приймав. 

Диспетчер служби “549” повідомила, що працюватимуть вони у звичному режимі. 

Послугу замовлення машини наперед служба "549" не прийматиме у новорічну ніч, бо не знають чи буде ажіотаж серед пасажирів.  

У “Джокері” відмовились коментувати будь-які зміни на тарифи у новорічну ніч. У диспетчерських службах пояснили, що охочих працювати в новорічну ніч менше, ніж зазвичай.  Якщо телефонувати на службу, то, кажуть, ніякої доплати чи вищого тарифу від тернополян не вимагатимуть. Але якщо пасажири самі запропонують доплату, то не виключають, що водії можуть швидше взяти замовлення.  

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Таксі- це бізнес. Не подобається ціна у новорічну ніч - є ноги, безкоштовно. Можна ще не бухати і іхати самостійно.

    А чому таксист замість сидіти вдома і святкувати з сім‘єю повинен за 30 гривень везти буху компашку «да йалинки»?
  • Ігор Головчинський

    ЗАКРИТИ СТАРУ ПІЦЕРІЮ
  • Petro Skarzhynskyi

    Не знаю від кого інфа про 579 і 549, але тариф у новорічну ніч з 22:00 і до 8:00, що там, що там буде близько 20 грн/км.
  • Іван

    Завжди можна викликати за допомогою додатку! Значно швидше та зручніше!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up