«Ну навіщо це писати «Кузьму вбили»?»: Притула емоційно прокоментував загибель Андрія Кузьменка

«Ну навіщо це писати «Кузьму вбили»?»: Притула емоційно прокоментував загибель Андрія Кузьменка

Сергій Притула емоційно відреагував на коментар користувача про Андрія Кузьменка.

«Ех… блін…… таких патріотів, як ти немає більше… був Кузьма… забили… тримайся, козаче, і не попускай нікому… Слава Україні!», — прокоментував користувач Taras Dyakon пост Сергія про те, що спорт не може бути поза політикою.

«Хто забив Кузьму?!!! Навіщо ви ліпите херню у мене в коментах?!!! Навіщо ви приплітаєте цю людину де треба і де не треба? Андрій загинув при абсолютно зрозумілих обставин. І в своїй загибелі винен він особисто. Ну чого я по 2-3 місяці повинен пояснювати якісь речі тумакам?!!!! Ну погугліть трохи, ну поцікавтеся. Ну навіщо це писати «Кузьму вбили»?!!!», — відреагував на таку заяву Сергій. Він додав, що поодинці ніхто не стане об’єктом агресії незалежно від того, що говорить.

«І пофіг, що казав Кузьма. Пофіг, що я кажу. Ті люди, яких ми тролимо або згадуємо — вони живуть на іншій орбіті. Ми для них — пил! Нас не існує. Ми — не об’єкт агресії. Ну як ви цього не розумієте!!! Ми стаємо об’єктом агресії, коли нас збирається Майдан. А поодинці, ми просто «шум», — написав Притула.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Петро Білецький

    "Ну погугліть трохи, ну поцікавтеся" - хай Притула погуглить собы трошки розуму в інтернеті, може трохи назбирає. Всі вже давно знають як гарно КГБ-сти вміють влаштовувати такі аварії.

    David Starr reply Петро Білецький

    А, то певно кгб-сти заставили розігнатись Кузьменка так, що знесло половину здоровенної тойоти?

    Петро Білецький reply David Starr

    Тут самі пошкодження не мають значення. Зараз ті автомобілі вже не з тої бляхи шо колись. Позашляховики так просто не заносить. Більше вірю в версію що той молоковоз в нього врізався.

    David Starr reply Петро Білецький

    Маєш право вірити в будь-які казки.

    Петро Білецький reply David Starr

    Ти також маєш право вірити в казки які тобі по зомбоящику показують.

    David Starr reply Петро Білецький

    Інфопростір тут ні до чого: ти переоцінюєш значимість Кузьми, хто він такий, щоб його знищувати? Просто хороший хлопець із своєю аудиторією і не більше того.

    Петро Білецький reply David Starr

    Так от, зі своєю аудиторією яка є дуже великою. А от після таких слів які він сказав незадовго до своєї смерті його і могли вбити. Можливо там не тільки були слова, але мали бути ше й якісь дії. Я в такі співпадіння не вірю
  • David Starr

    Все правильно написав, ніхто Кузьмі не винен, певно своє завдання тут він виконав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up