Олена Лайко та її «Історії, розказані місту»: в укритті школи №6 відкриють виставку про Тернопіль

Олена Лайко та її «Історії, розказані місту»: в укритті школи №6 відкриють виставку про Тернопіль

З нагоди дня заснування Тернополя у місті пройде мистецька зустріч з поетесою Оленою Лайко та відкриття виставки ілюстрацій до її збірки «Історії, розказані місту»

15 квітня, з нагоди відзначення 482-ї річниці від дня заснування Тернополя, у місті пройде мистецька зустріч з поетесою Оленою Лайко «Про Тернопіль з любов’ю» та відкриття виставки ілюстрацій до її збірки «Історії розказані місту».

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Відбудеться дійство у захисному укритті Тернопільської школи-ліцею №6 імені Назарія Яремчука у форматі вільного спілкування з авторкою у поєднанні з читанням поезії та прози, переглядом малюнків та фотографій, у яких – любов та Тернопіль.

Відео дня

Початок зустрічі о 13:00 години.

До слова, виставка ілюстрацій до книги, на яких зображений Тернопіль, еспонуватиметься в приміщенні укриття школи й надалі, щоб люди, які приходять туди під час сигналу «Повітряна тривога», мали можливість їх переглядати, читати вірші, налаштовуючись на позитив і віру у краще.

Захід пройде в рамках платформ «Мистецтво врятує світ» і «Українське слово» та акції «Арт-батальйон», що впроваджує в життя Гуманітарно-освітній центр «Українці допомагають українцям».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up