Ближче до свят своє меню оновив “Галич”. Хоча в саму новорічну ніч ресторан не працює, провести старий рік тут пропонують заздалегідь. У меню входять святкові страви від фаршированої риби до оригінальних десертів, розповідає шеф-кухар Ірина Мачуга.
Проте однією з найцікавіших є їхня фірмова страва під назвою “Шия свинна запечена”. Вона ідеально підходить до Нового року.— Шматочки підрум’яненої шиї з гарніром прикрашаємо ліхтариком, вирізаним із апельсина, — описує пані Мачуга. — Всередину ж кладемо свічку, яку й запалюємо перед тим, як подавати страву на стіл.Також у “Галичі” спеціально до свята приготують свинні рулетики, начинені чорносливом, стейк з лосося і салат з телятини.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.