Перекриють вулицю та демонтують літній майданчик через порушення: найцікавіше з виконкому 6 жовтня

Перекриють вулицю та демонтують літній майданчик через порушення: найцікавіше з виконкому 6 жовтня

Чергове засідання виконавчого комітету міської ради відбулося у середу, 6 жовтня. Що важливого затвердили та яких змін чекати тернополянам – про це у матеріалі.

Члени виконкому підтримали рішення про перерахування коштів для КП «Тернопіль Інтеравіа». Виділять 122 тисяч гривень. Ці гроші будуть спрямовані на оплату встановлення камер відеоспостереження у дворах та дорогах громади.

Внесли зміни до бюджету громади. 1 млн гривень спрямують на придбання апарату штучної вентиляції легень за рахунок зменшення витрат на програму «Здоров’я громади». Ще 39 тисяч гривень, які залишились після проведення капітального ремонту педіатричного відділення дитячої лікарні, спрямують на ремонт онкогематологічного відділення.

Через порушення у сфері благоустрою та містобудування демонтують літній майданчик на території парку «Топільче» та огорожу біля ринку на вулиці Митрополита Шептицького.

Відео дня

В період з 7 жовтня до 24 грудня перекриють вулицю Квіткову у зв’язку з капітальним ремонтом. Водіїв попереджують про тимчасові незручності, однак зазначають, що роботи можуть закінчити швидше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up