Партнер рубрики Події

Підприємці та активні люди нашого міста поділились своїми історіями успіху

Підприємці та активні люди нашого міста поділились своїми історіями успіху

Рrofi time 2.0 - чергова зустріч молоді з підприємцями та активними людьми нашого міста в ГО АТОМ відбулась 4 травня. Спікери поділилися історією особистого успіху, розказали, як знайти свій шлях, подолати невизначеність, лінь, та де взяти сили, щоб впевнено йти до своєї мрії.  

Поради спікерів:

Рустам Давлетов (художник, митець, засновник «Арт-студії»)

Любіть! Любіть самих себе, любіть свою справу, любіть оточуючих! І успіх неодмінно прийде.

Відео дня

Справа має приносити задоволення. І головне – не зупинятись, адже можна втратити інтерес до роботи. Коли займатись улюбленою справою, то обставини складаються найкращим чином та все вирішується на вашу користь.


Роман Репко (керівник «Клубу успішного бізнесу», фінансовий аналітик)

Будьте першими! Першими на ринку, першими для своїх клієнтів, завжди приносьте щось нове.

Люди шукають успіх ззовні, а він є всередині нас, він у кожного різний і не завжди має матеріальний прояв. Лише гармонійна людина може досягнути успіху. І найкращий результат отримують ті люди, які самі себе «створили», крок за кроком йшли до своєї мети.
Важливою також є практика, адже навчання дають знання, досвід приходить з часом, а робота відшліфовує все отримане.


Людмила Муринська (Регіональний директор мережі магазинів «Все від 2 гривень», бізнес-тренер, кризовий менеджер)

«Люди купують у людей»! Людський фактор – перший та найцінніший, адже головними у справах є Люди.

Саме життєві реалії і практичний досвід формують успіх. А будь-яка справа буде успішною, якщо на неї буде спрямована увага. І у сучасному бізнесі цінність мають практики, а не теоретики. Тому варто працювати, не боятись змін, адже кожна справа приносить свій досвід, який можна буде використати згодом.


Роман Калушка (студент, громадський активіст, випускник «Школи успіху»)

Завжди варто думати та дивитись на ситуацію з іншого боку! Круши! Ламай! Трощи стереотипи!

«Школа Успіху» це великий стимул робити щось справді важливе. І саме Школа показала мені, що можна щось змінювати, робити і зажди знайдуться такі ж самі однодумці.
Шукайте, знаходьте і користайте з будь якої можливості десь поїхати, познайомитися, навчитися і пізнати щось нове для себе!


Антоніна Закорчемна (студентка, громадський активіст, призер гранту на навчання в США)

Ніколи не здаватись! Не порівнювати себе з іншими, а бути кращими сьогодні, ніж були вчора.

Кожна хвилина має значення і треба по максимуму використовувати час. Навіть з друзями можна не просто розважатись і гуляти, а перевести спілкування на інший рівень та відвідувати разом корисні заходи, працювати над різноманітними проектами. А для тих, у кого опускаються руки, Тоня радить згадати про ціль, і це допоможе знайти додаткові сили та подолати тимчасові труднощі. До успіху йдуть маленькими кроками, тому навіть невеличка справа, яка наближує до мети варта уваги.
Також Тоня поділилась правилами, якими керується для досягнення успіху:
1. Поставити мету, адже саме мета веде до успіху.
2. Викладатись на 110%, боротись за свою мету до останнього.
3. Забути про існування Зони комфорту, адже Зона комфорту - не місце для розвитку!


Наталя Тимофеєва (візажист, стиліст, дизайнер)

Не зупинятись! Завжди має бути рух. Навіть, якщо сьогодні є крок назад, то завтра будуть і кроки вперед.

Головне – отримувати від своєї роботи задоволення! Захоплення від діяльності мотивує та надихає на подальший розвиток. І не треба боятись змін у своєму житті у будь-якому віці. Варто пробувати щось нове, не зупинятись! І хоч важко вийти з Зони комфорту, але це варто зробити. Тоді починає активно працювати голова, приходять нові ідеї та ми отримуємо новий результат.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up