Поліцейські розшукали та повернули додому 11-річного хлопчика

Поліцейські розшукали та повернули додому 11-річного хлопчика

Пошуки малолітнього жителя села Пізнанка Гусятинського району тривали майже добу. На щастя, дитину знайшли живою та неушкодженою за декілька кілометрів від дому. 

13 липня близько 22 години від батьків надійшло повідомлення про зникнення дитини. За їхніми словами, син пішов з дому ще в обід, залишивши мобільний телефон, та прихопивши з собою гроші.

По тривозі був піднятий весь особовий склад місцевого відділу поліції. Востаннє хлопця  бачили у сусідньому Підволочиському районі – в селі Поділля. Сільський голова з громадою зголосилися долучитися до пошукових заходів. Добровольці спільно з поліцейськими та іншими екстреними службами прочісували прилеглу територію, ходили по закинутих будинках. Малолітнього втікача знайшли наступного дня за декілька кілометрів від його помешкання.

Впевнившись, що з хлопчиком усе гаразд, поліцейські повернули його до домівки. З ним та дорослими членами родини провели профілактичну бесіду.

Відео дня

Правоохоронці закликають краян пильно стежити за своїми дітьми. Якщо ваша малеча  раптом не повернулась додому і ви не знаєте про її місце знаходження, не займайтеся пошуками самі. Повідомте про подію за номером «102». Чим раніше ви залучите до розшукових заходів поліцейських, тим вищі шанси швидко знайти мандрівників і запобігти ймовірному лиху.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up