Партнер рубрики Події

Помер головний хірург Тернопільщини Володимир Максимлюк

Помер головний хірург Тернопільщини Володимир Максимлюк

10 січня 2018 року, на 66 році життя відійшов у вічність головний спеціаліст-хірург управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Максимлюк Володимир Іванович.

"Для колег, друзів, близьких, рідних та, власне, багатотисячної медичної спільноти передчасна смерть Володимира Максиилюка стала важкою втратою та зумовила глибокий смуток.

Адже з життя пішла добропорядна і чуйна людина, здібний організатор, принциповий, визнаний медичний лідер, який присвятив своє життя медицині, порятунку людського здоров’я та життя, люблячий чоловік і батько, надійний товариш і яскрава особистість. 

Світла пам’ять про пана Володимира назавжди збережеться у серцях тих, хто його знав.

Уся медична спільнота висловлює щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати, поділяє ваше горе та сумує разом з вами. 

Максимлюк Володимир Іванович народився 13 вересня 1952 року в м. Тернопіль, Україна.

Відео дня

З 2005 року по 9 січня 2018 року обіймав посаду головного спеціаліста хірургічного профілю управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

Життєвий шлях Володимира Івановича Максимлюка – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні", - повідомляє Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

Читайте також: Головний хірург Тернопільщини: «Якщо хірург робить вісім операцій, то це - не хірург»

Колектив "20 хвилин" щиро співчуває рідним та близьким Володимира Максимлюка. Вічна йому Пам’ять!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Іван Бобяк

    Прекрасна,чуйна, порядна Людина із великим медичним багажом  знань та зроблених  добрих справ для інших у порятунку життя наавжди залишиться у нашій памяті.  Вічна йому память.
  • Tam

    Помню, как в обласной больнице умер пациент, у которого были сильнейшие боли в суставах и животе. Так вот, консилиум, возглавляемый Максимлюком, спихнул этого больного ревматологам лечить суставы, а на вскрытии оказался абсцесс брюшной полости. Вот такие воспоминания…
  • Наталка Шандурська

    9 січня 2017 року, на 66 році життя відійшов у вічність

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/pomer-golovniy-hirurg-ternopilschini-10665290.html

    Опечатка? 2017 р чи 2018 р?

  • Петро Білецький

    А від чого помер хоч ?? В такому ше не дуже старому віці. Кого вони можуть вікувати якщо вони собі не можуть допомогти

    Yaroslav Panasiuk reply Петро Білецький

    "Самоспалювання в медицині", коли внаслідок такої напруженої роботи людина "згорає" передчасно (середній вік хірурга в Україні становить 54-55 років).

    Петро Білецький reply Yaroslav Panasiuk

    "Cередній вік хірурга в Україні становить 54-55 років" - не тільки хірурга. Хай тай не пашуть як коні, їх хто заставляє ? Хай наберуть молодих не за бабки як зараз. Просто не можуть наїстись. А скільки живуть хірурги за кордоном, Ви може хочете сказани шо наші хірурги більш відданіші справі ніж їхні?

    Анастасія Іванівна Смачило reply Петро Білецький

    Хай будуть такими тупими і лінивими людьми, Як Ви, правильно?) А чому саме тупими, бо тільки такі люди не вникають в ситуацію, а пишуть необґрунтовані коментарі про людей, яких вони добре не знають.

keyboard_arrow_up