Партнер рубрики Події

Петро Порошенко на Театралці переступив стрічку і пішов до людей

Петро Порошенко на Театралці переступив стрічку і пішов до людей

Завдяки зеленим інвестиціям тернопільські патрульні тепер їздитимуть на 18-ти еко-позашляховиках. Новенькі гібриди Mitsubishi Outlander, які можна заряджати від електромережі, символічно вручив Президент України Петро Порошенко тернопільским поліцейським у п'ятницю, 14 липня.

Автомобілі передали поліцейським Головного управління національної поліції у Тернопільській області для подальшого їх використання у групах реагування партульної поліції районних відділів та відділень.

В ОДА повідомляють, що це стало можливим у рамках реалізації проектів цільових екологічних інвастицій у період дії зобов'язань сторін Кіоцького протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату. Згідно з цією програмою, в ГУНП області було вилучено технологічно застарілі автомобілі шляхом їх утилізації для забезпечення скорочення викидів парникових газів.

Відео дня

- Позавчора рада ЄС затвердила історичну угоду про асоціацію України та ЄС, а вчора у Києві під час історичного саміту асоціації безвізу між Україною та ЄС голова Європейської ради Дональд Туск урочисто вручив мені, Президенту України, ратифіковану угоду про асоціацію, що вступає в силу першого вересня, — сказав у Тернополі Петро Порошенко.

Останні місяці для нас були надзвичайно вдалі, зазначив Петро Порошенко, запрацював безвізовий режим, нарешті українцям не треба стояти у величезних чергах у візових центрах та різних консульствах. 

Петро Порошенко приїхав на Театральний майдан близько 14 години. Подивитися на Президента прийшли сотні тернополян. Багато з них хотіли зробити селфі. 

Вхід на Театральний майдан був виключно за списками. Окрім поліцейських та інших спецпризначенців, були в основному працівники адміністрацій, які також прибували за списками. Тернополян перевіряли металошукачем та поміж людей ходили кінологи з собаками. 

Загалом виступ президента був не довгий. Після чого він вручив ключі від автомобілів та пішов прямо до тернополян, переступивши стрічку, що відділяла його від людей.

На площі також були присутні представники ветеранів та пенсіонери ОВС України з цілої області, які звернулися до Президента України з проханням відновити перерахунок пенсій поверненням пільг ветеранам і пенсіонерам ОВСУ, яке зазначено діючим законодавством.

Петро Порошенко їм відповів, що ВРУ розгляне цю проблему під час другого читання Пенсійної реформи. На його думку все буде гаразд з перерахунком.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Piter Savka

    Тут потрібно відразу картини писати "Президент іде в народ", або "Народ і президент єдині"
  • Іван

    Просто цирк! і бракує слів
  • Anonymous

    Це ж він тако подивиться, і справді увірує що всі його люблять)) Що не кажи,а вміють сраколизи створити паралельну реальність,радянська школа дається в знаки. Від себе додам,самий гірший президент за всю історію України. Причому наголошую - ВСЮ !
  • Діонісій

    він стрічку переступив і пішов до людей, а люди не могли червону стрічку, лінію переступити до нього. все то показуха, що всі радісно зустрічали, людей лобровільно-примусово туди відправили, державних службовців, наприклад, дві години очікували, спека, парілка, а кажуть, що все фест.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up