На Збаразькому кільці відновили проїзд транспорту. Дорогу перекривали на годину (оновлюється)

На Збаразькому кільці відновили проїзд транспорту. Дорогу перекривали на годину (оновлюється)
  • Противники появи торф'яної котельні у спальному районі привертають увагу влади протестом.
  • Кілька десятків людей ввечері 12 жовтня зібралось біля Збаразького кільця.
  • О 20.17 наші кореспонденти повідомили, що рух транспорту відновили

- Сьогодні зранку котельня працювала, йшов дим, - каже жителька вулиці Корольова пані Вікторія. - Ми будемо боротися за чисте повітря для наших дітей. Сьогодні акцію зібрали спонтанно, зараз в нас буде лише акція попередження, а далі, якщо не будуть нічого змінювати, то будемо перекривати дорогу.

Активісти хочуть заборонити будь-які роботи на котельні, поки йдуть суди на рахунок скасування будівництва.

Відео дня

Станом на 19.35 частина активістів перекрила дорогу біля "Оkko", а інша біля зупинки на Збаразькому кільці. Поліція просить активістів розійтись, а ті не пропускають поліцейське авто, яке їде на виклик.

На Збаразькому поліцейський регулював рух авто, які хотіли проїхати на 15 Квітня, казав, що об"їзд через Бандери. Водії матюкались багато, на Бандери навіть були затори. Деякі люди, коли всі активісти почали розходитись, казали, що зарано йдуть і, що треба перекривати не два, а три пішохідних переходи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Поліція беззуба, не знає ні своїх прав, ні обов'язків. Достатньо одного поліцейського, яки й би став на переході регулювати рух, (це, до речі, вони зобов'язані робити у випадках ускладнення руху)… і кілька патрулів, які б штрафували тих, хто не виконує вимоги регулювальника. Щодо котелень - я теж проти їх будівництва, краще б наші можновладці для економії газу пішли шляхом європейських країн і зайнялись питаннями енергоефективності багатоквартирних будинків з централізованим опаленням. Прикладом  нможе бути хоча б сусідня Словаччина, яка вже майже повністю завершила утеплення всіх багатоквартирних будинків.

    Ната Лия reply Anonymous

    Хочеш із кишень монополістів гроші витягнути??вони тобі горло перегризуть,а енергоефективність впроваджувати не будуть.І про поліцію теж не правий...згадай майданні протести,теж беззуба міліція була?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up