Посеред дороги сміттєві контейнери: кращого місця для них немає

Посеред дороги сміттєві контейнери: кращого місця для них немає
  • На вулиці Перля сміттєві баки виставили посеред дороги. Про це написала тернополянка в одну з груп у фейсбук.
  • У коментарях люди обурились, що баки поставили на дорозі, однак перехожі та жителі прилеглих будинків на сміттєві контейнери увагу не звертають.

Як розповіли журналісту «20 хвилин» жителі прилеглих будинків, баки їм не заважають. Вони виконують і функцію обмежувачів руху, щоб водії здалеку бачили, що проїзду по вулиці немає.

- Раніше баки стояли в іншому місці, але через будівництво їх поставили посеред дороги, – розповідає тернополянка Олена. – Ці баки мені не заважають, бо вони не на тротуарі стоять. До того ж, сміття вивозять вчасно. Не розумію, чому увесь цей шум роблять. Хай собі стоять.

Відео дня

Біля баків встановлені обмежувачі руху. Дехто з перехожих пояснює, що водії іноді намагаються проїхати по вулиці, але обмежувачі помітити здалеку важко.

- Тут перекрита дорога не спеціальними обмежувачами, а звичайними кам’яними блоками, – каже один з працівників торгового центру Остап. – До того ж, жителі будинків не дуже б то й хотіли, щоб  у них під будинком баки стояли. Ці контейнери реально немає де поставити, а вони тут потрібні. Якщо їх перенесуть в інше місце і сховають біля будинків, то люди почнуть обурюватись, що посеред дороги сміття розкидано.  

А як ви ставитеся до таких «обмежувачів руху»? Діліться своїми думками у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оксана Жулицька

    Ми не привикли до естетики, а тільки до практичності!
  • Vitalik Svyd

    Стоять вони та може і роки а проблема тільки тепер
  • Оля Вітюк

    На тому бульварі в кущах бузини бомжі постійно сплять, про це тернополянка не написала у фб?) І бульвар сам занедбаний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up