Потрібна термінова пересадка нирки. Допоможіть врятувати чотирирічного Владислава!

Потрібна термінова пересадка нирки. Допоможіть врятувати чотирирічного Владислава!

Владиславку всього чотири роки. Він потребує допомоги небайдужих людей. Дитину готують до складної операції по пересадці нирки. Сума для батьків – непідйомна. Допоможіть врятувати дитину!

Проблеми зі здоров’ям у Владиславка були з народження. Як розповідає мама дитини Мар’яна Архитко, пологи проходили складно.

- У мене були важкі пологи. Після народження у нього був крововилив у мозку. Проблеми з нирками виявили, коли йому було 1,5 місяці, - каже жінка. 

Лікарі встановили діагноз – гіпоплазія нирок та ниркова недостатність. Коли саме повинна бути операція – залежить від аналізів.

Відео дня

- Ми мусимо підготуватися, зібрати кошти, - каже мама дитини. – Донором може стати тато або дідусь Владислава. Вони також мають пройти обстеження. Провести операцію зможуть тоді, коли будуть підходящі аналізи. Це може бути за тиждень, може бути за місяць, може бути за рік.

Наразі дитина лікується вдома. Поки що нирки можуть впоратися і гемодіалізу дитині проводити не потрібно. Однак операцію варто провести якомога швидше.  

Мама хлопчика каже – цю операцію можуть провести в Україні. Пересадку зможуть виконати в столиці. Більшу частину витрат компенсує держава, але потрібні гроші на аналізи та дорогі препарати, вартість яких держава не сплачує. Загалом потрібно 150 тис. гривень. Батьки дитини просять усіх небайдужих допомогти.

Довідка:

Щоб допомогти Владиславу, можна перерахувати кошти на карту:

5167 4901 9731 3639 – мама Мар’яна Архитко

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (766)
  • Ольга Оношко

    ++++++++++
  • Mariya Hrynchyshyn

    +++++++
  • Наталья Малишко

    ++++++++
  • Татьяна Молокова

    ++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up