Партнер рубрики Події

Повернення 90-их: на Тролейбусній п’ятеро мажорів напідпитку погрожували пенсіонерам

Повернення 90-их: на Тролейбусній п’ятеро мажорів напідпитку погрожували пенсіонерам
  • Конфлікт на Тролейбусній розгорнувся через проїзд до одного із будинків. П'ятеро молодиків, один з яких є жителем цього будинку, пробували знести шлагбаум, мовляв, він перекриває коротшу дорогу для таксі. Відтак доводиться платити на 10 грн більше.  
  • Свідками «нецензурщини», яка супроводжувала дії молодиків, стали діти, що гралися в пісочниці поряд.

Інцидент трапився 9 липня близько 18.00 у одному з тихих дворів на вул.  Тролейбусній,  2, через який проходить коротший шлях до сусіднього будинку.

Місцеві жителі не просто обурені поведінкою молодиків,  вони переживають за своє здоров'я: чоловіки погрожували спалити їх будинок. Фото та відео з конфлікту люди надали редакції "20 хвилин".

 

Відео дня

Ініціатором конфлікту мешканці будинку на Тролейбусній називають пані Віолетту (прізвище редакції відоме). Люди  розповідають,  що вона "організувала"  свого сина та його друзів для розбою. А крім того обіцяла "порішати"  питання через міську раду,  бо має там зв’язки.  

-  Я боялась,  що вони почнуть бити.  У мене тиск «підскочив» зразу, такої лайки я в житті не чула,  -  розповідає мешканка будинку №2 на вул. Тролейбусній Наталія Репета.  -  В нас тут діти граються,  сидять пенсіонери,  завжди все спокійно.  

Спантеличені мешканці двору на Тролейбусній переконують,  що на розміщення шлагбаума мають усі дозволи, і сусіди із вул. Бережанської не мають нічого проти, крім однієї мешканки. 

Це підтвердив Петро Клим'юк, який з сім'єю вже 10 років живе у тому ж будинку, що ініціатори конфлікту.

- Я водій, мені теж не дуже зручно об’їжджати цей будинок, але я ніколи не мав нічого проти цього шлагбаума, - каже пан Петро. - Просто розумію, що там багато дітей, яким такий рух може бути небезпечним. От подумайте, якби на ваше подвір’я так їздили люди. 

Мешканці будинків на вул Тролейбусній 2 та 2А надіслали звернення до міського голови, начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та головам фракцій у Тернопільській міській раді. У зверненні мешканці будинків просять припинити свавілля мажорів.

На місце події прибули патрульні. До того часу двоє із молодиків встигли втекти із двору, оскільки були напідпитку.  За коментарем ми звернулися у прес-службу управління Патрульної поліції в Тернопільській області. Очікуємо на відповідь.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Vadim Yasinskiy

    На розміщення шлагбауму дозволу ,апріорі, бути не може. Так само як і на обгородження будинків парканами (багатоквартирних). Чи я ,можливо, чогось не знаю?

    Земля, біля багатоквартирних будинків являється власністю громади міста, а не власністю жителів будинка.  

    Що це за барадак в місті такий. Кожен собі будує де хоче, потім перекриває вулиці як собі захоче. Землю вже собі рахують приватною власністю.

    Залишається ще, як в Одессі - збирати гроші за проїзд через двір)))

    Оце бардак))))
  • Volodymyr Frytskyy

    Зараз така холєра шо кожен дворик собі шлагбаум ставить. Проїхати не можливо навіть до родичів чи по справам. Хворі люди! Перш ніж закриватися подумайте як ви жити будете?

    Петро Білецький reply Volodymyr Frytskyy

    родичі тобі відкриють, а от ставити своє корито без потреби туда не потрібно
  • Герасимчук Ростислав

    Дівчинка вигулює собачку в пісочницю. В Мене все.
  • petpo

    Гівнюки периферійні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up