Пожежа в селі Настасів: чоловік перекрив дорогу та не пустив рятувальників

Пожежа в селі Настасів: чоловік перекрив дорогу та не пустив рятувальників

Вогнеборців не пускав місцевий мешканець. Чоловік на власному авто перегородив дорог, поводився агресивно та ще й погрожував. На прохання рятувальників звільнити проїзд, чоловік не звертав уваги.

 

10 серпня о 21:35 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в с. Настасів Тернопільського району. На вул. Шевченка горіла закинута господарська будівля.

До місця події направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час слідування на виклик, на території села рятувальникам перегородив дорогу місцевий мешканець на власному автотранспорті. Чоловік поводився агресивно. На прохання вогнеборців звільнити проїзд, адже вони прибули ліквідовувати пожежу, чоловік не звертав уваги, реагував неадекватно, погрожував та перешкоджав співробітникам ДСНС виконувати їхніх обов’язки.

На щастя, до прибуття чергового караулу місцеві мешканці за допомогою підручних засобів самостійно ліквідували пожежу. Причина її виникнення наразі встановлюється.

Рятувальники закликають не перешкоджати руху пожежного автотранспорту та не заважати виконувати їхні обов'язки
Від оперативності та злагодженості пожежно-рятувальних підрозділів безпосередньо залежить життя людей та збереження матеріальних цінностей. Проте, досить важко діяти швидко та скоординовано, коли громадяни перешкоджають роботі рятувальників.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Татьяна Рубан

    В таких случаях точно таранить таких нафиг....
  • Віктор Дячук

    Зламати йому ногу, та не пускати до нього нікого)))
  • Anton Shvets

    Це напевно був палій, а тут пожежна їде ліквідовувати його потуги...
  • Василь Наконечний

    Що сокирчини чи багра небуло?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up