Приват24 став партнером «Файного Міста» (прес-служба банку)

Приват24 став партнером «Файного Міста»  (прес-служба банку)

Потрапити на міжнародний фестиваль «Файне Місто», що відбудеться в Тернополі 20–23 липня, можна через Приват24, причому за пільговою ціною. Така можливість з’явилась завдяки партнерській домовленості між організаторами міжнародного фестивалю та ПриватБанком.

 

«Нам вдалося реалізувати чудову акцію для усіх клієнтів ПриватБанку. Кожен охочий може придбати вхідний квиток на найяскравішу музичну подію літа через сервіс банку за зниженою на 10% ціною, – розповідає один з організаторів фестивалю Максим Черкашин. – Guano Apes, Poets of the Fall, «Ляпис-98», Brutto, «Друга Ріка» та ще понад 100 іноземних і вітчизняних артистів подарують усім 4 незабутні дні музичного літа. «Файне Місто» – час насолоджуватись життям!»

«Ми прагнемо реалізовувати можливості зручного здійснення будь-яких платежів. Це стосується реалізації квитків не лише на транспорт, а й на різноманітні розважальні заходи, – говорить директор Тернопільської філії ПриватБанку Юрій Акуленко. – Сподіваємось, що, окрім можливості придбання квитків через Приват24 зі знижкою, ми реалізуємо оплату входу на фестиваль через QR-код. Бажаємо усім скористатись шансом та отримати незабутні емоції від яскравого музичного шоу».

Щоб придбати квиток на «Файне Місто», достатньо у своєму Приват24 перейти в меню «Усі послуги» –> «Квитки» –> «Заходи» та обрати фестиваль.

Відео дня

«Файне Місто» – міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. Цього року пройде 20–23 лжеипня на території тернопільського іподрому. Минулого року за 4 дні «Файне Місто» відвідало понад 15 000 осіб, що є абсолютним рекордом фестивалю за весь час існування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up