Партнер рубрики Події

Прийди, послухай, обери власний бізнес по франчайзингу! (на правах реклами)

Прийди, послухай, обери власний бізнес по франчайзингу! (на правах реклами)
Заплануй прийти 16 грудня на перший ФранчКемп в Тернополі.

FranchCamp (ФранчКемп).
Регіональні конференції по франчайзингу.
www.franch.biz/camp

 Отож, ви читаєте зараз цю статтю. Це супер, що ви на неї потрапили! :)
Ви мрієте про власний бізнес, або просто вам набридло працювати на когось і ви вирішили спробувати стати бізнесменом. Варто зазначити, що бізнес – це чудова й відповідальна річ. Це можливість отримати свободу завдяки своїй кропіткій праці. Це можливість перевірити власні сили, свою витримку, свої сталеві нерви. А насамперед бізнес – це бажання змінитись чи створити щось вартісне, щось таке, за що люди платитимуть вам гроші.

Звісно, не кожна ідея є успішною. Ефективність бізнесу покаже тільки час. Є різні шляхи розпочати власний бізнес. Франчайзинг – один з них.

Відео дня
>
"Франчайзинг — метод тиражування успішних компаній та брендів. Простіше кажучи – це "оренда" торгової марки, коли її власник (франчайзер) дає користувачеві (франчайзі) право на використання марки, репутації бренду та методів ведення бізнесу.

Дуже часто франчайзинг називають "бізнесом під ключ", коли покупець франшизи отримує готову та перевірену бізнес-модель, та може завдяки цьому зекономити море часу та грошей, які краще витратить на розвиток, а не на становлення та виживання бізнесу.

Найкрупніші світові компанії, такі як McDonald's, Baskin-Robbins, 7-Eleven, SPAR, використовують франчайзинг протягом багатьох десятиліть."

Роман Кирилович,
головний редактор сайту www.franch.biz

Запрошуємо вас відвідати перший FranchCamp, який пройде 16 грудня у Тернополі по вул.Замкова, 14 (у приміщенні гот. "Тернопіль", 3 пов.). Початок о 9:00.

Вхід коштує: 50 грн (для однієї особи на весь день ФранчКемпу)

На ФранчКемпі ви матимете змогу почути презентацію цікавих й успішних бізнесів, що розвиваються по франчайзингу в Україні. Також на вас чекатиме радість від особистого знайомства й спілкування з власниками франшиз. Адже вам обирати, з ким працювати. Нехай цей вибір буде свідомим та правильним.


Для вас презентуватимуться такі франшизи:

 1. Франшиза "Універсальний Прибиральник"
Розмір інвестицій: від 15'000 грн
Сфера бізнесу: послуги для населення (прибирання)

Клінінгова компанія "Універсальний Прибиральник"® здійснює професійне прибирання в Україні. Ми допомагаємо клієнтам вирішити "брудні" проблеми, якісно наводимо чистоту в їхніх офісах та домівках.

Якщо ви любите чистоту, то приєднуйтесь до нас. Якщо для вас бізнес – це не лише заробіток, а й спосіб глибше реалізувати свої можливості, навики та амбіції; можливість навчитись новому, тоді ви легко увійдете до нашої успішної та амбітної команди.

Ласкаво просимо!

Контактна особа:
Анатолій Мельник
063-770-55-55, 096-406-2-770
[email protected]
www.prybyralnyk.com.ua

 

2. Франшиза "Комфортний переїзд"
Розмір інвестицій: від 2'000 $
Сфера бізнесу: транспортні послуги (переїзд)

Мувінгова компанія «Комфортний переїзд» - професійна допомога кожному українцю при процесі зміни адреси офісу чи квартири (офісний переїзд, квартирний переїзд, дачний переїзд). Слово мувінг походить від англ. moving – рухатися, переїжджати.

ПЕРЕЇЗД – це складний процес з яким пересічній людині справитися важко. Вам потрібно буде відповісти на безліч запитань: З чого почати?, Хто демонтує меблі?, Де взяти тверезих вантажників чи хоробрих родичів?, А який автомобіль потрібен?.. На ці і ще багато запитань знають відповіді менеджери компанії «Комфортний переїзд»!

Приєднуйтесь до нашої команди! Ми допоможемо вам розпочати мувінговий бізнес у вашому місті.

Контактна особа:
Леся Поливода
050-735-79-91, 067-343-13-25
[email protected]
www.moving.if.ua

 

3. Франшиза "OSKO"
Розмір інвестицій: від 4'000 євро
Сфера бізнесу: підбір персоналу (рекрутинг)

Ми пропонуємо вам розпочати власну справу у сфері послуг, а саме у всьому, що відноситься до зарубіжних послуг. Станом на сьогодні ми є найкрупнішою мережею по працевлаштуванню за кордоном.

Також ми компанія №1 за кількістю запропонованих вакансій.

Ми будемо раді бачити вас в нашій маленькій та скромній, але дуже плодовитій компанії. Запрошуємо вас розпочати свій бізнес у вашому регіоні; це може бути як місто-мільйонник, так і невеличкий районний центр.

Контактна особа:
Сергій Грасько
067-472-28-20
Skype: osko_dir
[email protected]
www.osko.us
www.newolk.com.ua


4. Франшиза "Bilux"
Розмір інвестицій: від 8'000 $
Сфера бізнесу: товари для будівництва та ремонту (інфрачервоне опалення)

Компанія "Білюкс" з 2005 року імпортує інфрачервоні випромінювачі в Україну. З 2010 року ми розробили свій модельний ряд енергозберігаючих обігрівачів під торговою маркою Bilux (Білюкс), застосовуючи інновації у пожежній безпеці та з'єднанні клем від WAGO Gmbh.

Ціль проекту — створення першої франчайзингової мережі, у кожному регіоні України в електроопалювальному бізнесі, забезпечення впізнаваності марки "Білюкс"
та прибутковості роботи франчайзі.

Найголовніше – це допомога на всіх етапах реалізації проекту "Білюкс у вашому регіоні"!

Контактна особа:
Олег Литвинов
050-619-33-69
[email protected]
www.bilux.ua

5. Франшиза "МегаМозг"
Розмір інвестицій: від 10'000 євро
Сфера бізнесу: відпочинок та розваги (інтернет-аукціон)

Компанія пропонує унікальну франшизу інтернет-аукціона. Аукціон не стандартний, і виходить далеко за межі розуміння простих "стандартних" аукціонів.

Франшиза інтернет-аукціону "МегаМозг" станом на сьогодні є однією з найцікавіших моделей аукціону в світі, який не потребує ліцензії і по закону не є тоталізатором.
При цьому клієнт реально виграє, більше того він сам контролює процес торгів.

Можемо вас запевнити, що наша франшиза достойна вашої уваги. Поспішіть стати власником однієї із 24 франшиз в Україні!

Контактна особа:
Сергій Володимирович
098-680-61-19
[email protected]
www.megamozg.com.ua

6. Франшиза "Мультипокриття Київ"
Розмір інвестицій: від 10'000 $
Сфера бізнесу: виробництво (покриття для спортмайданчиків)

Компанія «МУЛЬТИПОКРИТТЯ-КИЇВ» займається виробництвом та вкладанням травмобезпечного покриття із гумової крихти, для відкритих та закритих (у приміщеннях) дитячих та спортивних майданчиків, а також майданчиків для аматорського та професійного спорту. Покриття – наливне, безшовне, водонепроникне за німецькою технологією фірми “BSW”, яка адаптована до України.

Ми будуємо дитячі та спортивні майданчики під ключ, починаючи від основи та завершуючи комплектуванням їх дитячими містечками та спортивним обладнанням. Спектр застосування покриттів: дитячі майданчики у дворах, скверах та школах, спортивні мультимайданчики, тенісні корти, стадіони, бігові доріжки і т.д.

Приєднуйтесь до нашої франчайзингової мережі, та станьте на вигідних умовах нашим представником у вашому регіоні!

Контактна особа:
Михайло Морозов
066-496-96-60, 093-785-84-11
[email protected]
www.multicovering.com.ua

Це не повний перелік франшиз. До нас приєднуються франчайзери, які бажають особисто презентувати свою франшизу на тернопільському ФранчКемпі. Слідкуйте за офіційною сторінкою заходу та нашими сторінками в соцмережах.

Точна програма заходу та повний перелік франшиз будуть опубліковані за два дні до ФранчКемпу на офіційній сторінці заходу www.franch.biz/camp , а також на сторінках заходу у соцмережах Facebook www.facebook.com/franchcamp та Vkontakte www.vkontakte.ru/franchcamp

Медіа-супровід заходу здійснює студія web-дизайну Олексія Тяжкого. www.oleksiy.if.ua

Ласкаво просимо! Ми чекаємо на вас! :)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    ЧИ є у вас франшизи в галузі громадського харчування?

    Anonymous reply Anonymous

    Так є, щоправда на ФранчКемпі в Тернополі вони не були представлені. Але в Ужгороді (наступний ФранчКемп, в другій декаді лютого) плануємо... слідкуйте за www.franch.biz/camp
  • Anonymous

    ... а 50 грн, це не така вже й велика ціна, їх цілком можна витратити на те щоб раз поїсти в кафе (і то може не вистачити), а вкласти їх зменшення ризиків правильно розпочати власну справу (за допомогою франчайзингу) - цілком виправдано. P.S. А поїсти можна і ввечері :)

    Anonymous reply Anonymous

    Успішна франчайзингова компанія якій потрібно розширитись - зацікавлена у залученні інвестицій, тому на подібні заходи повинні виділятися кошти (відноситься до витрат на рекламу), чомусь за рекламу по телебаченню глядачі не платять, а якщо компанії такі бідні що не можуть виділити по пару гривень , то про який заробіток може іти мова.

    Anonymous reply Anonymous

    Цілком погоджуюсь з Вами (майже у всьому). Нами був витрачений достатній бюджет на рекламу (стаття, яку Ви зараз читаєте, стаття в газеті, реклама на радіо та інші рекламні заходи). І це чудово. А вхід 50 грн ми запровадили більше з обмежуючою метою, оскільки нам ні до чого 150 студентів, які прийдуть тільки тому, бо безкоштовно. Це не наша цільова аудиторія... Ви мали би це розуміти.
  • Anonymous

    нормально, прийти послухати цілий день рекламу і ще за це люди заплатять по 50 грн))

    Anonymous reply Anonymous

    Чому одразу так скептично? :) Для тих, хто шукає який бізнес розпочати (вкласти свої власні заощадження чи гірше того кредит), це чудова нагода особисто познайомитись із власниками франшиз, щоб не помилитись у виборі бізнесу. Ось так.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up