Партнер рубрики Події

Проща у Зарваницю: які будуть обмеження і заходи безпеки

Проща у Зарваницю: які будуть обмеження і заходи безпеки

Поліція звертає увагу громадян, що ухвалено рішення ради оборони Тернопільщини щодо обмежень та заходів безпеки під час прощі в Зарваниці.

Рада оборони Тернопільщини прийняла рішення посилити заходи безпеки під час щорічної прощі у Марійському духовному центрі, що має відбутися 16-17 липня в Зарваниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Заходи безпеки пов’язані з рядом трагічних подій, що трапилися 14 липня, зокрема, у Вінниці.

Відео дня

Під час богослужінь поліцейські стежитимуть, аби прочани перебували виключно у храмах, а не на відкритій місцевості, щоб у разі тривоги перемістились у сховища.

Також правоохоронці інформують, що згідно з рішенням ради оборони будуть обмежені доступ вірян до самого духовного центру та проїзд автотранспортом через села Вишнівчик та Зарваницю у період з 07.00 год. 16 липня до 19.00 год. 17 липня.

Заборона не стосуватиметься жителів даних населених пунктів, буде дозволено перевезення пасажирів рейсовими автобусами.

Також згідно з рішенням ради оборони на час богослужінь заборонено торгівлю на вулицях сіл Вишнівчик та Зарваниця. Працюватимуть лише стаціонарні торгові заклади. Діятиме заборона й на реалізацію алкогольних напоїв.

Правоохоронці звертаються до віруючих з проханням залишатися вдома.

Богослужіння транслюватиметься об 11 годині 17 липня на місцевих каналах та телеканалах, що приєдналися до загальнонаціонального телемарафону #UAразом.

Нагадаємо, на раді оборони Тернопільщини рекомендували долучатися до прощі в Зарваницю онлайн

Читайте також 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up