Партнер рубрики Події

Рецепти та огляди пацієнтів: як відзначають свій професійний день тернопільські лікарі

Рецепти та огляди пацієнтів: як відзначають свій професійний день тернопільські лікарі
  • Міжнародний день лікаря відзначають 7 жовтня. І хоча святкувати свій день лікарі звикли у День медичного працівника у червні, колег вітають охоче.
  • Ми запитали у головних лікарів Тернополя та області чим для них є сьогоднішнє свято. 

Ярослав Чайківський, директор Комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

- Ми звикли єдиним колективом святкувати свій день у третю неділю червня. А Міжнародний день лікаря ще не навчились по-справжньому святкувати в Україні. Наша лікарня забезпечує звичні чергування та надання медичної допомоги,  і в нічному режимі також. Всі на робочих місцях. Але, користуючись нагодою, хочу побажати колегам перш за все, самим зберегти здоров'я. Наша робота - складна. Забирає багато нервових клітин. Бажаємо їм берегти себе, щоб мати змогу рятувати інших. 

Ганна Мончак, заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги 

Відео дня

- Дуже люблю своїх колег. Наша команда - це одна велика сім'я Центру екстренної допомоги. Наш колектив області - це 1 400 лікарів. Але чому я люблю їх, тому, що люблю людей взагалі. Нашу роботу поставили на алтар порятунку людських життів та здоров'я. Хочу, щоб усі лікарі були здоровими. Здоров'я хочу побажати і пацієнтам. Щоб було поменше викликів. 

 

Володимир Кучма, завідуючий поліклініки міської дитячої лікарні

-  Медична спільнота святкує День медичного працівника. Тому сьогодні ми також працюємо у звичному режимі. Але, з нагоди свята, я вітаю лікарів та бажаю їм та їх пацієнтам бути здоровими. Хай у всьому щастить, а пацієнти звертаються лише для профілактичних оглядів. 

 

 

Надія Боднар, заступник головного лікаря центру первинної медико-санітарної допомоги

- У мене на прийомі зараз пацієнт. Святкувати немає часу. Тай святкуємо ми більше у червні. Але буду лаконічною: і колегам, і пацієнтам бажаю міцного здоров'я. Це єдине побажання. Якщо буде здоров'я - то буде все. 

 

 

 

Андрій Артимович - директор Комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня».

- Святкувати сьогодні я буду у домашньому колі. Робота не дозволяє по-іншому.  Колегам хочу побажати успішно реалізовувати свої знання і вміння у новій реформованій медицині, ніколи не зупинятись на досягнутому. І звісно, міцного здоров'я та вміти помічати радість у кожному моменті. Святкувати ми не встигаємо ні в червні, ні тепер.

 

 

Редакція "20 хвилин" вітає усіх лікарів із професійним святом. Бажаємо успіхів у роботі та вдячності за щоденну працю. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • тарас

    бухають і знову думають як то збити з хворої людини гроші по максимуму
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up